Új műsor jelentkezett az M5-ön, a Kommentár Klub. Kultúrpolitikai-világnézeti magazinnak titulálja magát, vasárnap esténként látható. Ez egészen súlyos köztévés határsértés, amely egyben visszaigazol minden gyanút, vádat a mai állami televízióval szemben.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A vicc tanácsa nem lett meghallgatva

A Népszava derék szerzője mazohista az M5-ön nézelődik, sőt a Kommentár Klub című „Kultúrpolitikai-világnézeti magazinnak” a nézője

A vicc:
A törzs emberei a Nagy-szellemhez fohászkodnak, hogy mit tegyenek az őket leigázókkal:
Óh Nagy szellem, mit tehetünk???
Nyalni, nyalni …
S mond Nagy-szellem, az segít?
Nem, az talpát! =))

Nos elsőnek el kell mondjam, hogy a „A köztévé nem kormányklub!” cikk szerzőjének nagyon igaza van abban, hogy a vissza G-sitett (rém)HÍRTV-t emlegeti, bár nálam a PestiTV (elég a műsorok címeit elolvasni, hogy kinyíljon a bicska a zsebedben) még ennél is keményebb nyal, de tövig!
Nos a cikk végén a szertő emígyen szóla: „Nos, Pogrányi Lovas Miklós úgy véli, a „kereszténység politikai formája”, míg Békés Márton ezt könnyezte ki magából: „a természetes rend”. Hm, nem cseng jól, de számukra nem inkább a miniszterelnök talpának tisztogatása? Mindegy, gondoljanak, amit akarnak, csak ne a köztévében.”
Nos án úgy látom, hogy az már régen nem a talpa (ami kifolyik a szájukon az egyértelművé teszi) Őfeneségének! =))
sokanvagyunk
A "köztévé" nézettségét tekintve bizony csak egy klub.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.