Néhány héttel a megnyitása után a környéken élők bezáratták Kőbánya legújabb koncerthelyszínét, a MONYO Landet. Csütörtökön bejelentették, hogy újra várják a közönséget.

Hivatalos: újra megnyithatja kapuit a MONYO Land Fotó: MONYO Land

Szerencsére csak néhány koncert maradt el, és a MONYO Land úgy folytathatja tovább a működését, ahogyan elkezdte. A Facebook-oldalukon közleményben tudatták a jó hírt a követőikkel:

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után egy fantasztikus hírrel jelentkezünk. A működési engedélyünk elleni fellebbezés elutasításra került, ennek értelmében újra tarthatunk zenés-táncos rendezvényeket MONYO Landen. Jövő pénteken, július 23-án a legendás Pál Utcai Fiúk koncertjével folytatjuk küldetésünket Kőbányán, hogy közösségi teret teremtsünk főzdénk udvarán, ezen a hétvégén pedig – ahogy az elmúlt héten – sörkertként üzemelünk, várunk benneteket ismét!

– írják. Azoknak is üzentek, akik már váltottak jegyet valamelyik koncertjükre:

Az elmaradt koncertek lehetséges pótlásával illetve a már megváltott jegyekkel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatunk benneteket felületeinken!

Köszönjük a rengeteg támogató kommentet, üzenetet, posztot, megosztást amiket az elmúlt nehéz napok során kaptunk tőletek! Csodálatos érzés ahogy közösséggé formálódtatok az ügyünk melletti kiállásnak köszönhetően, ez kötelez minket hogy a továbbiakban is a legmagasabb színvonalon dolgozzunk küldetésünkön

– zárják a sorokat.

Fotó: MONYO Land

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.