Görögországban nyaral a modell.

Görögországban, Míkonosz szigetén nyaral Palvin Barbi, akinek a Blikk cikke szerint már kijárt a pihenés, mivel az elmúlt időszakban több komoly feladatot is ellátott a Victoria's Secret angyala, többek között ő vezette az MTV EMA gáláját is.

Álomszép helyen nyaral Palvin Barbi – fotó

Fotó: YouTube/TV2

Palvin Barbi most álomszép helyeken jár, ezeket rendre be is mutatja követőinek a közösségi oldalán, legutóbb egy hátul kivágott felsőben mutatta be a nyaralása helyszínét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@namihami: Látszik, hogy nem sokat hallottál arról, milyen is a divatvilág valójában.
namihami
@division: Biztos rosszabb, mint egy dolgozó, háztartástvezető, gyereketnevelő, családot-férjet-gyereket ellátó magyar dolgozó nőnek. Meg kell a szívnek szakadni, hogy ezeket a modelleket állandóan 3-4 fegyveres katona kell, hogy kisérje, bemutatóról bemutatóra. Kötelező nekik azt az életet élni és kilépés esetén súlyos börtönévek várnak rájuk.
A modellek életét nem ismerem óráról órára, de a feleségem, lányom, a szomszédok feleségeinek és lányainak életét azért elég közelről kisérhetem figyelemmel.
division
@namihami: Van szerencsém ismerni egy volt modell lányt, sokan el sem hinnék, amennyiben profik milyen kemény is az a világ, amiben élnek. Na de hagyjuk, úgyis tudom, csak a fizikai munka a munka, semmi más, amikor valaki egész nap kapál vagy a szalag mellett áll.
namihami
@division: Tévedsz. Egy családot összetartani, szerintem, legalább akkora szellemi és főleg pszichikai feladat.
Nem vitatom, hogy modellkedni se csupa fény és ragyogás. Nyilván ott is vannak erőszakos és szexszakos főnökök, stb. De, azért a változatos élet és főleg a pénz csak enyhíti ezt a traumát. Amit egy normál feleség élete nem teljesen fed le.
division
@namihami: Sosem mondtam hogy egy családot összetartani nem kis feladat egy anyának, de arra ott van a férj is azért. 5 gyerek mellett tudjuk mi is milyen ez. Én megteremtem az anyagi jólétet, nejem szereti az ovit vezetni (mondjuk rosszul sem keres), szerencsére minden adott a teljes és változatos élethez. A vírus az ami rendesen közbeszólt ennek, de hátha egyszer vége lesz.
namihami
@division: Na, most egyről beszélünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.