A Pegasus-botrány szilánkokra robbantotta az uborkaszezont, amire a kormány egyből rádobott egy újabb kommunikációs atombombát. A lájkbajnokság szereplői ordítva beszélnek el egymás mellett, csak szegény Hollik Istvánt röhögi körbe mindenki. A propagandát egyre nehezebb nem paródiaként, Bödőcs hangján olvasni.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Alapigazságok

igazából az elmúlt napok legfontosabb „eseményeiről”

A telex.hu like-bajnokság című post-jában olvastam:
A helyzet: „Berobbant a kémfegyver-botrány, …. Aztán … Orbán Viktor személyesen jelentette be, hogy Brüsszel megtámadta Magyarországot, és egy ’gyermekvédelmi népszavazás’ (finoman szólva nem túl racionális kérdésekkel) az egyetlen fegyverünk megvédeni a hont. ”.
Értékelés: „mintha két párhuzamos valóság létezne, ahol kölcsönösen az egyik a év bombahíre, ami alapjaiban rázza meg a világot; a másik pedig üres hülyeség, kamu, még arra sem érdemes igazán, hogy viccet csináljon belőle az ember.”
S végül a tanulság: „hogy objektíve a kettő közül melyik a vérfagyasztóan fontos hír és melyik a kétségbeesett, béna terelés: kommunikációs hadszíntéren vagyunk, ahol nem ez a lényeg”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.