Teljesítményorientált világban élünk, amikor is mindent mérünk, felmérünk és értékelünk. Fizikai teljesítmény, szellemi kapacitás, érzelmi rátermettség stb. Az idők folyamán az emberi kíváncsiság és hiúság arra késztetett bennünket, hogy kiértékeljük saját intellektuális képességeinket. Ki mennyivel és miben jobb, mint a másik?

Forrás: fittonline.hu
Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
"A szexuális intelligencia nem genetikai hozomány, nincs belénk kódolva. " - szerintem azért ennek is van egy "hozott" alapja, mint a sima iq-nak
kiwi
@tsabeeka: egyrészt van hozott alapja, másrészt függ a másik kettőtől (mint ahogy a cikk is írja, akinek magas az iq és eq, annak feltehetőleg a szexuális intelligenciája is magas lesz, bár ez sem garancia azért), harmadrészt szerintem igencsak függ a tapasztalatoktól. ez pedig elég esetleges, mert ugye elég kiszámíthatatlan, hogy milyen tapasztalnivalókkal hoz össze élet. nem úgy van ám, mint az iq-nál, hogy minden könyvet levehetsz a polcról, ami megtetszik :-)
tsabeeka
@kiwi: hátigen, ehhez a polc hasonló szándéka is szükséges :) és igen, nyilván elég meghatározó a partnerek és ezáltal a tapasztalatok "minősége", de azért az sem mindegy, hogy mivel "száll be a közösbe" az ember :)
spiral
Szerintem meg hülyeség ez a szexq...
basatu
A szexet mívelni kell ,ésszel de a gyakorlatba.Persze vannak akik azt élvezik ha beszélnek róla.
ugyeugye
sose értettem, miért kell mindent megmérni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.