Folyamatosan visszamondja a Horvátországba foglalt szállásokat egy cég, sokan csak az indulás előtti napokban értesülnek arról, hogy mégsem tudnak nyaralni menni. A befizetett százezreket azóta sem kapták vissza.

Figyelem! A járványra hivatkozva verik át a Horvátországban nyaralni vágyókat

Fotó: pixabay.com

Volt olyan, aki hiába fizetett ki százezreket, a szállása ajtajából kellett visszafordulnia kisgyermekeivel, mert akkor derült csak ki, hogy a lemondták a foglalásukat – írja a Blikk.

A közvetítő szerint a horvátországi szállásadók a koronavírus-járványra hivatkozva nem fogadják a vendégeket, ám a sorozatos lemondások ellenére továbbra is folyamatosan fogadják a foglalásokat.

Az egyik károsult felhívta a szállást adó hotelt, hogy megkérdezze, miért nem fogadták őket. A szálloda válasza szerint ők úgy értesültek, hogy a nyaralni vágyók mondták le az utazást.

- Ők is át lettek verve, nem csak mi

- nyilatkozta a Tényeknek az egyik károsult.

A cég azt ígéri, hogy heteken belül mindenkinek visszafizetik a pénzét, ám sok korábban megkárosított személy is arról számolt be, hogy továbbra sem kapták vissza a befizetett összegeket.

Egy ügyvéd szerint az a legcélravezetőbb, ha összefognak és valamilyen pertársaságba szerveződnek és közösen bíznak meg egy magyarországi ügyvédet.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Miért is nem lehet közzé tenni ennek a "talpig becsületes" utazás szervező cég nevét? Talán NERtársak alkotják tulajdonosi kört?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.