A világhírű modell és párja, Dylan Sprouse Budapesten mutatják be legújabb italukat. Az eseményt a Culinaris jelentette be és a Felix Kitchen & Bárban lesz. 

Hoppá! A szerencsések együtt italozhatnak Palvin Barbival és párjával

Fotó: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Az üzlet Insta-oldalán azt írja:

A tengerentúlról, egyenesen Brooklynból érkező újdonság egyszerre ősi és modern, természetes és kísérletező, trendformáló és flancmentes, teljesen komoly és szigorúan komolytalan.

Augusztus 25-én egy kóstolóval egybekötött közönségtalálkozót is szerveznek egy budai étteremben, ám Barbi az Insta-sztorijában bejelentette: az esemény betelt, így már megvan, kik lesznek azok a szerencsések, akik együtt italozhatnak a sztárpárral – írja Blikk.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Culinaris (@culinarishu) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk.hu 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@division: Talán jobb is így! A Barbiban (BAN) már akkora volt és a van a jövés-menés, hogy én ennyi ""sógorról"" könnyű szívvel hajlandó vagyok lemondani.
Emmersson71
Barbi!

Németh Sziszi kérdezi, lesz-e nyúljás pacal..vagy vigyen...
Málna
@namihami: Nem kell lemondanod róla. Soha esélyed sem volt...Ez a te nagy tragédiád.
namihami
@Málna: Tragédia? Tragédia az, ha döglenek a nyulak!
Bár valóban nem volt rá semmi esélyem, de annyian voltak már előttem, hogy a lehetőségét se nagyon kerestem volna. Nekem ez túl sok ""közeli jóbarát"" lenne.
Málna
@namihami: Két nevet nem tudsz mondani. Soha nem volt egy jó nőd, az a te nagy tragédiád.
namihami
@Málna: Amennyiben az a ""jónő"", aki több f@szt fogott, mint kilincset (mert ugyebár a modellkedés PERSZE nem az a szakma), akkor valóban nem. Próbáltam megmaradni a középszernél. Nem szándékoztam túlzottan gazdagítani a ""családtagok"" ilyeténképp való számát. Mert ugyebár ebben a társulatban forgó hölgyek és urak leginkább a merev erkölcseikről és a katolikus dogmák vallásáról híresek. Miként azt úton-útfélen igazolják is.
Marhára nem érdekelne a nemi életük, ha azt nem a fenti erkölcsi vonalon próbálnák eladni a köz irányába. És még tagadni se tudja, hiszen éppen ez a kategória az, aki minden fórumon villog vele.
A tinik pedig ezt veszik példának:. ""Minek dolgozzak, tanuljak, ha a ""cuccosom"" aranyéletet biztosíthat nekem!""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.