A felvidéki származású szövegíró-énekestől nem áll távol, hogy szép helyeket, épületeket szerepeltessen a dalaihoz forgatott videókban. Budapest című slágerében a fővárost járta be, míg legújabb szerzeménye, a Szerelemdal a Maldív-szigetekre visz. A felvidéki származású szövegíró-énekestől nem áll távol, hogy szép helyeket, épületeket szerepeltessen a dalaihoz forgatott videókban. Legutóbbi nagy slágeréhez, a Budapesthez készült klipben a magyar főváros szépségeit mutatta be, a néhány napja megjelent Szerelemdal című pedig a Maldív-szigetek szemet gyönyörködtető világába röpít el. - A teljes hír a PannonHírnök Kultúra rovatában olvasható.

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lám lám a migráncsoknak világkörüli útra is fussa a mi adónkból egy gagyi nóta kedvéért! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Innen nézvést

ja és ezek zömét tényleg befizették

A derék telex.hu „Mit gondol, melyik országban létezett évekig 90% feletti jövedelemadó-kulcs?” címmel elmélkedik az adókulcsok rekordjai körül. Kellően elszörnyülködve azon, hogy a amcsiknál volt 92%-os jövedelemadó is. na jó azt is elmondták, hogy csak a legfelső sávra eső részből és azt is, hogy hát azért nem mindenki fizette be.
Nos ez tényleg érdekes is lehetne, ha nem lett volna az „egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények megalkotásáról, illetve módosításáról szóló 2010. évi XC. törvény 8-12/F. §-a”. Igen a „pofátlan végkielégítések” néven elhíresült igazán unortodoxra sikerült akció. Ahol 95%-os adókulccsal sújtották a teljes összeget, és bizony olyan jövedelem elemeket is megsarcoltak, mint a szabadságmegváltás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.