Ő csak egy tapolcai lány, mondja Tóth Gabi nővére. 

Tóth Vera védelmébe vette a húgát, akire össznépi harag zúdult

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az énekesnőt mostanában leginkább azért támadták, amiért ő lesz a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik önkéntes hírnöke, és ő fog énekelni a szeptember 12-én Magyarországra látogató Ferenc pápának. Többek között Kajdi Csaba szólt be neki keményen, majd Lakatos Márk fogalmazott meg róla nem túl szép véleményt.

A Blikk foglalta össze, hogy nemrég Tóth Vera is megvédte a testvérét, és hosszan beszélt róla egy élő Instagram-videójában. Többek között ezt mondta: 

"Gabinak elég megosztó személyisége van. Egészen kicsi kora óta hullámzó, érzékeny, útkereső ember, de semmiképp nem rossz ember, és nem szól arról az élete, hogy lázadjon valamiben, amiről tudja, hogy megosztó és egy csomó ember fogja látni véleményt alkotva. (…) Az eucharisztikus kongresszusról, Gabi stílusváltásáról és az Istennel való kapcsolatáról, magyarságáról sok szó esett. Én is büszke vagyok a magyarságomra, és nehéz ezt a mai világban bevallani, hogy az ember szereti a hazáját, mert rögtön egy kalap alá veszik mindenféle ideológiával.(…) Annyi bántást kap Gabi azért, mert vállalja magát, vállalja azt, hogy boldogan önkénteskedik a kongresszuson, mert megtalálta az egyházban a boldogságát, szeretetét, békességét. Miért érzi valaki azt, hogy ez csak egy fegyver, amit kihasználnak? Rengeteg dolgot belelátnak ebbe, miközben ő csak egy tapolcai lány, aki állandóan kaméleonként változik, mert keresi az útját és önmagát. Miért ne lehetne valaki ilyen, és miért kéne mindenben egyetérteni és ugyanolyannak lenni? (…) Azért kelek most már a védelmére, mert durva zaklatásoknak van kitéve, barátokat vesztünk el emiatt, olyan egységek mennek szét, amikről azt hittük, még mindig léteznek. Folyamatos csalódások érnek minket, olyanok szólnak be, akiket kedvelünk, és nem értjük, miért nem fogadják el azt, ha bántva érezzük magunkat emiatt. Nem akarjuk ezt látni, nem vagyunk mazochisták! Miért ne lehetnék istenhívő attól, hogy úgy öltözök fel, ahogy?"

– fejtette ki hosszan a videóban az énekesnő.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Amit a hugocskad csinal az nem mas mint visitas.. Amit a hugocskad csinal nem mas mint melyen belenyalni zsirhaj seggebe.
nezelodo
Minek ennyit foglalkozni ezekkel a magamutogató lányokkal? Talán ha szerényebben és nem ilyen harsányan élnék meg a sikereiket, és nem értékelnék önmagukat túl, talán a közvélemény is melléjük állna. Az pedig, hogy kaméleon természetű a Gabi, ma az illiberális berendezkedésben a NER-ben elengedhetetlen. Csak az a fránya népi emlékezet ne rontaná a róluk kialakult összképet, még Tapolcán se.
Bözsi
Sajnàllak kedves Vera, hiszen nehéz megvédened a húgodat! Màr elég nagylàny a Gabika, a szàja se kicsi, majd talàn egyszer észbe kap és nem reklàmozza annyit magàt!?Mégha énekelni tudna! Mégha beszélni tudna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.