Az énekesnő azóta megrendíthetetlen a hitében.

Tóth Gabi megnyílt első „isteni élményéről”: életmentő műtéte során egy hang visszaküldte az életbe
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Az énekesnő, Tóth Gabi 18 évesen belső vérzés és tüdőembólia miatt műtőasztalra került, az életmentő operáció közben pedig különös dolgot tapasztalt. Néhány évig azt gondolta, hogy felébredt az altatásból, de később más magyarázatot talált rá – írja a 24.hu.

Gabi a Best Magazinnak adott interjújában nyílt meg tapasztalatairól.

Akkor volt az első isteni élményem. Akiknek beszéltem az átélt élményemről, azt mondta: hallucináltam vagy álmodtam. Úgy éreztem, mintha valaki felemelt volna, és megszűnt bennem a félelem. Megkérdezték tőlem, hogy mit szeretnék. Azt feleltem, nekem itt nagyon jó. Egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy dolgod van, és visszatértem.

Ráadásul nem ez volt az első ilyen élménye, egy másikról is beszámolt:

Tavaly egy koncerten volt hasonló élményem, és a duettpartneremnek is hasonló tapasztalása volt. Egyre erősebben érzem, hogy most találtam meg az igazi utam, és nem tudnak megrendíteni ebben.

Forrás: 24.hu, Best Magazin
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
annyira szánalmas vagy a mennybe menetelt mikorra tervezed??? Szólj előtte, hogy a világ összes újságírója kéznél legyen ne hogy le maradjunk róla / ostoba büdös cigány kurva/
namihami
18 éves korában megszólította a hang. És elröppent 18 év, némi orbáni anyagi támogatás, pápai balhé és a megvilágosodás hipp-hopp megjött. Ezek után még meri valaki állítani, hogy a Mi Viktorunk nincs az Istennel direktbe kötve?!?!
Ez még a szokott ""meetoo-bulinál"" is röhejesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.