Mai modern világunkban igazán el vagyunk kényeztetve. Elég akár csak heti egyszer bevásárolni, és még a romlandó ételek is frissek és fogyaszthatóak maradnak a hűtőnkben. Vannak viszont kivételek, ilyen többek közt a csoki.  A csokoládé eleve érzékeny a melegre, napsütés és némi meleg levegő hatására elveszíti a formáját, maszatolódik, olvad. Ám ha azt gondolnánk, hogy […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.