Mester Csaba szerint rendőrségi taktika, hogy minden gyanúsítottat megvádolják a gyilkossággal.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Persze, nem tudta kivenni a kését, és ezért kénytelen volt jobbra-balra húzogatni. Elnézést ezért a morbiditásért, de az eddigi ismeretek tükrében azért kellett kivenni a vesét is, mert szét volt szabdalva.
vukkocska
kese, azt mondta a Tv2-ben, hogy a gyilkosságban ártatlan. De nem mindegy, hogy mit mond az ügyvéd?
gondolkodo
Szervezetlenül, írhatnám: "csak spontán" összeverődik 20-30 ember, akik kulturáltan akarnak szórakozni. Nomármost vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik és képesek állukkal megütni szegény szórakozni -kulturáltan!- vágyó honfitársunk öklét! Aljas indokból veséjét fordítja a kés felé, hogy aztán mondhassa: hátba szúrták! A másik rugdosása közben képes lefeküdni, mert azt hiszi, a "betyárbecsület" nem engedi a fekvő embert rúgni. Ugyanakkor megérdemelten kapta a rúgásokat, mert nem betyárbanda tette. Szegény Cozma is önmaga tehet szíven szúrásáról, mert ha nem nő oly magasra, feje felett elsuhan a kés.
A magam részéről a személyesen vagy telefonon összeverbuválódott társaság minden bűntettét szervezettnek tartom! Ott voltál?- láttad?- nem akadélyoztad?- bűnös vagy! Ennyi.
Kiváncsi lennék, hogy segélyből miként telik "jó" ügyvédre, vagy az ügyvéd úr mennyi bodzabokrot kap fizetségül és mit csinál vele?

A tengeren egy csónakban három tanult ember hánykolódik. Egy mérnök, egy tanár és egy ügyvéd. A csónak csak két embert bír el, viszont a cápák már ott köröznek. Sorshúzás előtt az ügyvéd "feláldozza" magát és a csónakba kapaszkodva kezd úszni mellette. Pár perc múlva 5 kilométeres körzetben nincs cápa!
anubis666
Azért valaki csak belecsapta azt a kést, nehogy már megsajnáltassák, és bebizonyítsák, hogy az nem is úgy volt ahogy mindenki gondolja, szegény szegregáltak nem ártanak a léghynek sem
anubis666
Aki már került olyan helyzetben, hogy látta a barnákon, arra várnak;valakibe bele lehessen kötni az tudja milyen érzés.
Engem 12 évesen Dunaújvárosban lerámoltak az utcán 3- an a bátrak. Azóta is várom, hogy bepróbáljanak, gyorsan legyártanék pár vakot meg néhány hullát......
Egyébként meg az ügyvéd "úr" menjen lakjon egy fél évet Ózdon vagy jászkíséren és utána védje az ilyet mint ez a kötélrevaló

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.