Remek formában vannak a szerelmesek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

A 40 éves énekes pár napja D. Tóth Kriszta műsorában coming outolt. Elárulta, évek óta egy férfivel él együtt. Az adás után rengeteg pozitív, bátorító visszajelzést kapott, ami nagyon meghatotta az énekest. Mint írta, még az X-Faktor győzelme után sem volt része ilyen kedvességáradatban.

Én még soha nem kaptam ennyi pozitív, bátorító üzenetet és köszönetet! Még az X-Faktor-győzelmem után se! Özönlenek a kommentek és a személyes gondolatok, történetek, reakciók! El nem tudom mondani, mennyire meg vagyok hatva, főleg amiatt, hogy mennyi emberhez eljutott a beszélgetésem Krisztával, és hogy hányan merítenek erőt belőle. Maximálisan visszatért a hitem azzal kapcsolatban, amit az interjúban is elmondtam: az emberek többsége nem kirekesztő, hiszen mindenki szeretetben és elfogadásban szeretne élni. Az Elviszlek magammal adását most is folyamatosan nézitek és dübörög a YouTube-on. Szerintem nagyon menő ez az ország. Elképesztő pozitív visszacsatolás ez, köszönöm, köszönöm!

– írta a közösségi oldalán Tibor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

Kocsis Tibor évek óta rendszeresen jár edzőterembe, nem is rejtegeti mutatós izmait, és párja, László – az énekeshez hasonlóan – szintén kirobbanó formának örvend. Kocsis egyébként folyamatosan posztolt közös fotókat, és arról is többször írt követőinek az Instagram-oldalán, ha párjával együtt edzettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

Forrás: Velvet.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a "Visszaeső" c. tv sorozatban volt egy jelenet, amikor a gyanútlan barátnő benyit egy szobába, ahol a nő barátja egy asztalon hasal, és egy másik kigyúrt faszi meg tolja a valagába a lőcsöt...feledhetetlen jelenet...

Nos ez jutott eszembe a szerelmesekről
Dr Beviz Elek
COMING OUT? - Lóf*szt! Kutyából nem lesz szalonna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.