A kellemetlenül nyirkos, borongós késő ősz, kora tél egyik fénypontja a (sétáló)utcákon szálló sült szelídgesztenye illata. Az árusok láttán kedvet kaphatunk otthon is elkészíteni magunknak, hiszen ilyenkor a nagyobb boltokban, piacokon kapható gesztenye kimérve, igaz, nem túl olcsón. De hogyan fogjunk hozzá? Hogyan lesz tökéletes a végeredmény?    Témába vág: A házilag sült gesztenyéből gesztenyevajat […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.