Ahogy arról korábban beszámoltunk Gáspár Zsolti úgy tervezte folytatja a "családi hagyományt", és Győzikéhez hasonlóan ő is újra elveszi feleségét. A Blikk beszámolója szerint hiába közeledett a nagy nap, a vendégek nem kaptak meghívót.

Mi történt? Lefújták a lagzit Gáspár Zsolték, nem megy hozzá a párja
Fotó: TV2

Igen, igaz, lefújtuk a lagzit

- erősítette meg a hírt a lapnak az ifjabbak Gáspár fivér, aki több napos lagzit tervezett, amelyen több száz vendéggel együtt ünnepeltek volna együtt.

Az a helyzet, hogy a feleségem nagyon megharagudott rám. Elkezdtük szervezni a ceremóniát, de mindenből kihagytam őt. Nem akartam én rosszat, csak úgy gondoltam, meglepem őt, ezért nem avattam be a dolgokba. Egyszer csak elszakadt nála a cérna, majd úgy döntött, nem lesz itt semmilyen esküvő, nem jön hozzám. Nagyon összevesztünk, kaptam a fejemre rendesen. Méni egyszerűen kibukott, el is zavart otthonról. Apám nem fogadott be, amikor bekopogtam hozzá, sőt, tőle is olyan sallert kaptam azért, amit tettem, hogy egyből észhez tértem – folytatta Zsolti, aki elmondta, amikor feleségével összekapnak, az állatok istállójában szokta magát meghúzni.

- fogalmazta meg Zsolti.

A lap szerint Méni azóta megbékélt, az esküvőről azonban egyelőre hallani sem akar.A pár 1994-ben mondta ki a boldogító igent, ám pár évvel később Gáspár Zsolti úgy érezte, mégsem Méni számára az igazi, ezért elváltak. Zsolti a lapnak azt is elmondta, hogy még nem tett le arról, hogy újra oltárhoz vezesse feleségét. 

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Billegett a lavór a konyhában, és Zsoltika nem foltozta be...romairam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.