A Hal a tortán műsorában ment a beszólogatás.

A Blikk cikke szerint eléggé egymásnak feszült a Hal a tortán című műsorban Demcsák Zsuzsa műsorvezető és Bárdosi Sándor olimpikon, mert Demcsák megjegyzéseket tett Bárdosi fogásaira. 

Bárdosi Sándor komolyan összeugrott Demcsák Zsuzsával – videó

Fotó: YouTube/TV2

Nem jó a sajt, nem jó a hús, itt vannak a zöldségek, az se, semmi! (...) Az elmúlt pár napban, megmondom őszintén, megkedveltelek, úgy éreztem, hogy haverok vagyunk. Ez meg olyan... mégsem vagyunk haverok. Nem jó a hús, a sajtot utálom, a zöldséget kend a hajadra, egyébként meg menj a p.csába

- idézte fel a Blikk Bárdosi szavait. 

A cikk szerint erre Demcsák azzal védekezett, hogy nem akart megbántani az olimpikont, csupán megrökönyödött azon, amit Bárdosi főételként tálalt fel nekik. Bárdosi Demcsák indiai származású férjét is fölemlegette:

"Én elfogadom azt a kultúrát, (utalt Demcsák indiai férjére – a szerk.) Te viszont nem fogadod ez ezt a kultúrát. Mi az egyszerűséget szeretjük, mi egyszerű népek vagyunk. Mi nem ötszáz féle kaját eszünk, egyfélét"

Demcsák a riportszobában fakadt ki Bárdosira, szerinte a sportoló eléggé alpári volt a férjével szemben:

Azt gondolom, hogy a férjem kultúráját leszólni, beszólni, azt, amikor ő a szívét lelkét kirakta velem együtt, utána nem szóljuk le csak azért, mert egy fondü nem ízlik az embernek, vagy nem szeretem a sajtot, az a legfinomabban szólva is a szezonnak a fazonnal való keverése. Ez egy nagyon-nagyon alpári viselkedés.

Végül az eredményhirdetés sem volt feszültségektől mentes, a cikk szerint Rippel Feri azt emlegette, hogy Demcsák nem nyerhet, mert hogy férje segített neki. Bárdosi erre elárulta, hogy neki is volt segítsége. Végül Demcsák lett a nyertes, aki elmondta, a beszólogatások nélkül nagyobb lett volna az öröme azon, hogy nyert. 

Forrás: blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Fondü volt a főétel? Tenyleg érdekes.
volvós
...és Sanyika simán elküldte a p.chába ezt a lézer qrwát...oda való !!!
De ez a ribi annyira buta...és sötét, mint a föld !!!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok