A Netflix jelentette be, hogy második évadot – sőt, egy egész univerzumot – kap a valaha volt legtöbbet streamelt sorozata. 

Hivatalos: jön a Squid Game második évadaFotó: Netflix/YouTube

Azóta, hogy Szong Gihun nem szállt fel arra a bizonyos repülőgépre, az emberek azt találgatják, vajon lesz-e folytatása a Squid Game című sorozatnak. A hatalmas siker miatt persze várható volt, hogy nem hagyják ki, és továbbviszik a brandet.

Ted Sarandos, a Netflix társügyvezetője arra a kérdésre, hogy lesz-e folytatás, azt mondta nemrég, hogy lesz bizony, sőt

A Squid Game univerzuma még éppen csak elkezdődött

– mondta Sarandos.

Az index.hu információi szerint valószínűsíthető, hogy a történet továbbra is Dél-Koreában fog játszódni, de ennél többet még nem igazán tud senki sem jósolni.

Hwang Dong-hyuk, a sorozat rendezője egyébként már tavaly novemberben beszélt egy interjúban arról, hogy folytathatják a sorozatot. Elmondása szerint már akkor voltak arra vonatkozó elképzelések, hogy mi lehet majd a második évadban, ha elkészítik.

Már megvan a fejemben, hogy mi lenne az alaptörténet, most épp a brainstorming szakaszában vagyunk.

– mondta akkor.

Forrás: index.hu
Fotó: Netflix/YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Lendülete van, sokan megszállottjai a sorozatnak, így a 2. évad is igen nézett lesz. Hogy mennyire sikeres, azt nem tudni. Nekem annyira nem tetszett, hogy igényelnék folytatást. Az első is sok helyről összeollózott sztori (Kocka, Fűrész...), némi egyediséggel.
Az emberek betegek, szeretik nézni mások szenvedését, rettegését és halálát :( Ezért lehet egy ilyen közepes történetű sorozat népszerű.

Ajánlok egy másikat :)
www.mafab.hu/movies/i-know-this-much-is-true-331685.html
Macskaszem
@Emmersson71: Én azért néztem meg, mert kíváncsi voltam mi lehet benne olyan, amiért Észak-Koreában halálra ítélték a suhancot aki megszerezte és továbbadta másoknak is. Akik megnézték, azokat is kényszermunka táborba vitték, szóval elképesztő mi lehet ott. Az biztos, hogy nincs az a film, ami felér egy elvett élettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.