Megvizsgáltak egy időszakot, amit rendben találtak. Ugyanakkor a kifogásolt mondatok több nappal előtte hangoztak el az M1-en.  Bár a Médiatanácshoz összesen 9 panaszbeadvány érkezett az orosz-ukrán háború február 24-i kitörését követően az állami M1 csatornán megjelenő orosz propagandát kifogásolva, a Médiatanács mindegyiket érdemi vizsgálat nélkül elutasította - számol be róla a Média1.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az M1, az ATV, a Hír TV, a TV2 és az RTL Klub megfelelően tudósított a háborúról!!!
ez igaz, a gond ott van, hogy minek akartak megfeleni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: "„ugyan jogi értelemben nem kötelező eredménnyel végződött a gyermekvédelmi népszavazás, de soha egyetlen kérdésben sem voltak ennyire egységesek a magyarok, mint most. Egyértelmű politikai kötelezettség áll fenn a népszavazást illetően.”" - mondá népünk szemefénye. No de vegyük komolyan milyen jogi következmények lehetnének pontosabban LEHETTEK VOLNA??? Igen, jól látod Wazze ha érvényes lett volna és az igenek kerültek volna kellő többségbe el kellett volna rendelni az ilyen oktatások kötelező voltát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.