Ha látta a filmet, Ön is felfedezheti a kísérteties hasonlatot. 

2018 júniusában, egy szombat reggelen a diákjai holtan találták a tanteremben egy oregoni szakácsiskola idősödő oktatóját, Dan Brophyt. A férfival két pisztolylövés végzett. A gyanú hamar a feleségre, a romantikus ponyvaregényeket író Nancy Brophyra terelődött, aki körülbelül félmilliárd forintnyi biztosítási pénz egyetlen várományosa volt, és korábban publikált egy esszét a férjgyilkosságról. A 71 éves asszony mindent tagad. A pere most tart, élő közvetítésekben lehet nyomon követni, mi zajlik a tárgyalóteremben.

Előre megírta az írónő férje meggyilkolásának történetét? Az Elemi ösztön sztorija most a való életben is megtörténhetett

Fotó:  KGW / Youtube

Furcsa hívást kapott 2018. június 6-án, mindössze négy nappal a 63 éves Dan Brophy meggyilkolása után az ügyre ráállított nyomozó az áldozat özvegyétől, Nancy Brophytól. Az asszony azzal a szokatlan kéréssel állt elő, hogy a rendőrség adja neki írásba: ő nem gyanúsított az ügyben. Azért van erre szükség, mert különben a biztosító nem fizeti ki neki azt a 40 ezer dollárt, nagyjából 14 millió forintot, ami járna, magyarázta az özvegy a meglepett nyomozónak, aki megtagadta a kérést.

Nancy Brophy a nyomozóval beszélgetve elhallgatta, hogy nemcsak e miatt a potom 40 ezer dollár miatt van oka izgulni. Valójában összesen 1,4 millió dollárnyi (közel félmilliárd forint) biztosítási pénz várományosává lépett elő, amikor valaki két lövéssel végzett Dan Brophyval. Ez a tény az egyik legfontosabb oka annak, hogy a most 71 éves oregoni asszony jelenleg bíróság előtt áll a férje meggyilkolásának vádjával.

Az ügy további részleteiről a Telex.hu cikkében olvashat. 

Forrás: Telex.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.