Hogy a Magyar Tudomány az kisbetű… Nem, az bizony nagybetű. Csák János 2017-ben létrehozott egy Társadalmi Jövőképesség Kutatóközpontot a Corvinuson, és kifejlesztették a Social Futuring Inde… Hogy a Magyar Tudomány az kisbetű… Nem, az bizony nagybetű. Csák János 2017-ben létrehozott egy Társadalmi Jövőképesség Kutatóközpontot a Corvinuson, és kifejlesztették a Social Futuring Index nevű ún. jövőképességi mutatót, amely mutató szerint Magyarország jövőképességileg Németország, Új-Zéland, Svájc és az Egyesült Államok felett van.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valóban nem következik automatikusan

orulunkvincent.blog: „Csák János esete a Magyar Tudománnyal”

A bejegyzésre egy barátom hívta fel a figyelmemet – köszönet érte -, én azonban – ahogy szoktam - ennek csak egy fontos részére reagálok.
Mint ismert szerdán hallgatta meg az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága Csák Jánost, a kulturális és innovációs miniszteri poszt jelöltjét. Ennek egy kéz momentumára, főleg Zsóti viktoriánus Robinson-jára hajazó műveletlenségére, már reagáltam.
A blogger tágabban foglalkozik a „Tartok tőle, hogy nagyon érdekes éveknek nézünk elébe.” vég-kicsengésű – amivel nem lehet vitatkozni - postjában a jelölttel. Ezzel nem is, de egy okfejtésével annál inkább.
Így ír: „Csák János Magyarország vezető menedzsere volt a kilencvenes évek végén, egyszerre volt Matáv pénzügyi igazgatója és a MOL elnöke, ő vette meg a Westel 49 százalékát, nyilván kiváló pénzügyi szakember, de abból, hogy valaki kiváló pénzügyi szakember, igen sok minden NEM következik automatikusan.”. A szándékolt vélemény valóban releváns és igaz, hogy „abból, hogy valaki kiváló pénzügyi szakember, igen sok minden NEM következik automatikusan”, azonban meg kell mondjam az eleje sántít. Hogy stílusos legyek: a felsorólt állítólagos hőstettekből egyértelműen nem következik – sem automatikusan sem agyfurmányosan -, hogy „valaki kiváló pénzügyi szakember”! =))
Kis túlzással ezen az alapon a leggátlástalanabb tolvajokat is – pl. Szájjártató külgarázdánkat – ide kellene sorolnunk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.