Az RTL Klub színésze közel egy hónap után a saját felelősségére elhagyta az elvonót. Felesége szerint Gusztáv az elvonóról is terrorban tartotta őt – tudta meg a Bors.

Molnár Gusztáv július elején ígéretet tett a feleségének, hogy elvonóra megy, ahol megküzd az alkoholfüggőségével. A harcot azonban meglehetősen hamar feladta, nem sokkal a bevonulása után távozott is az intézményből. A bent töltött néhány hét alatt nem javult az állapota: felesége, Molnár-Fazekas Vivien elmondása szerint terrorizálta őt. A Drága örökösök színésze többek közt kötelezte a feleségét, hogy minden este beszéljenek telefonon.

Molnár-Fazekas Vivien a Borsnak elmondta:

A lelkem ebben a pillanatban nagyon sz*rul van. Erre nincs jobb szó. Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok. Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik.

Hozzátette:

Kitalálta, hogy minden este beszéljünk a központi telefonon, holott egy elvonón a kezelteket elvágják a külvilágtól, nem lehet náluk telefon, aminek oka van. Nekünk a céges közös dolgok miatt muszáj néha beszélnünk, de közel sem ennyit… Szóval minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon.

Vivien elmondta továbbá, hogy már nem tud hinni az üres ígéreteknek, ezért elhatározta, hogy addig nem hajlandó újabb esélyt adni férjének, amíg az nem bizonyítja, hogy képes küzdeni.

A helyzet az, hogy nem nekem kell ígérnie, mert én most már vagyok annyira erős, hogy azt mondjam: nagyon szeretem őt, de addig, amíg nem járja végig azt az utat, ami a teljes és hangsúlyozom teljes gyógyuláshoz vezet, hozzám ne jöjjön. Majd akkor keressen, ha tényleg készen van egy kapcsolatra, egy normális életre.

Forrás: Borsonline, Blikk
Fotó: Instagram

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Ez csak akkor működik, ha ő is partner!!!
Nyírfa
Vivienért nem tenném tűzbe a kezem. A Nyerő páros című játékban ő volt az egyik legirritálóbb ember.
jesz
ez az alkesz alkesz marad... sajnos még olvasni fogunk róla, mert agyonverte a nőjét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.