"Nem volt szerencsénk. "

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Arra nem gondol, hogy a digók (talán???) jobbak? Hogy az állami forintok nem elegendőek egy olyan csapat ellen, amelyik AKART is nyerni? Hogy a csoport többi nagyágyújának, a VB előtt, egy ilyen, harmadrangú sorozat csak nyűg és le se...
Netán itt a VB a kapuban és a teljesítményt, állapotot és minden egyebet arra tartalékoltak?
drrotf
Biztos tudja ez az Orbán Viktor, hogy a sportban ugyan kell a szerencse, de egy 2:0-ás vereséget nem szabad a szerencse hiányára fogni!Még az elfogult sportriporter is elmondta, hogy jobbak voltak az olaszok és most nem ment olyan jól a játék mint a németek, ellen!Ez a cikkben mutatott megállapítása is olyan alapvetően hibás mint a magas inflációt a háborúra fogni csak.Már a háború előtt februárban is magas volt az infláció nálunk, 7-8 % volt, és ehhez jöttek még a választás előtti pénz osztogatások és a háború is.Gondolom, hogy az infláció alakulásánál sem volt szerencsénk.A baj csak az, hogy a gazdasági eredmények alapvetően nem a szerencsén hanem a teljesítményen múlnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.