A Sétatörténelem internetes kisfilm izgalmas vizuális élményt nyújt minden korosztály számára, méghozzá úgy, hogy a fiatalabbak élményszerűen és jókedvűen ismerhetik meg hazánk történelmi értékeit, jelen esetben az ötvenhatos forradalom időszakát. A népszerű humorista, a 2019-ben Karinthy gyűrűvel kitüntetett Bagi Iván, Duhonyi József producerrel összefogva álmodta meg a Sétatörténelem című interaktív, kisfilm-sorozatot, melynek keretében virtuális sétákon tárulnak fel a magyar történelem ismert és titokzatos eseményei. 1956. október 23-ról szól a sorozat harmadik epizódja, amely megtekinthető a Videa.hu portálon. Ivánt ezúttal is egy jól ismert stand-upos, a történelem szakon diplomázott Szép Bence kíséri el útján, ahol olyan fontos kérdésekre is válaszokat kaphatunk, mint például, pontosan mikor és hol voltak az első összecsapások a hatalommal 1956 őszén? Tényleg harcoltak lekvárral a szovjet páncélosok ellen a forradalmárok?

Forrás: bama.hu
Feltöltő: youandmedia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

youandmedia
@Pálinkás Pál: Neked is van Karinthy-gyűrűd? Vagy csak az arcod nagy a neten?
Clavigo
@youandmedia: Neked van ,,(?), vagy csak a pofádat jártatod feleslegesen.
youandmedia
@Clavigo: Nekem hála Istennek más kitüntetéseim vannak. Azok is elég rangosak :) Na és Neked? :)
Clavigo
@youandmedia: Gondolom rendelkezel a Hős Anya éremmel ..,, a Kiváló Szopóautomata medállal..,, a Kívàló Tölcsérsegg kereszttel...( szajjjer ajánlhatta )..stb .. kossuth díj , 2X .
Pálinkás Pál
@youandmedia: ha fideszcsicska lennék, még Kossuth-díjam is lenne...mint a feró csótánynak,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.