Továbbgyűrűzik a sztori.

Ő még hiányzott: Tóth Gabi is beszállt Vadon Janiék botránysztorijába

Mint ismert, Vadon Jani nagy port kavart, mivel a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adásában megszégyenített egy kolumbiai kisfiút. Az esetről, ami egyébként több mint kellemetlen, itt írtunk részletesen, miután a csatorna hivatalosan is bocsánatot kért a történtekért.

De nemcsak az RTL-nek volt mondanivalója az ügyben, több hazai híresség, így Görög Zita is felszólalt az ügyben.

Próbáltam magam tegnap visszafogni, sikerült is. Nem akartam egy olyan műsort népszerűsíteni, ahol a szerkesztők és műsorvezetők élőben abúzálnak egy 10 éves kisfiút. De a szalagcimekben szereplő mondatok, amelyek azt harsogják a NÉZŐK SZERINT elfogadhatatlanul beszéltek a kisfiúval, felhúzott

– írja a modell, majd kifejezi, mennyire vállalhatatlan, hogy az egyik legbefolyásosabb magyar híresség tehet meg ilyet. (Hiszen Sebestyén Balázs is végigasszisztálta az eseményt.)

Most pedig Tóth Gabi is beszállt a történetbe, mégpedig azzal, hogy odakommentált Görög Zita bejegyzéséhez: „Zita köszi, hogy leírtad!” 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Bástya Béla szar-társ:Kis köcsöge a buziknak!Próbáld meg a nyereg alatt puhítani,bár kétlem,hogy a ló alatt utazó(fasz) ezt,hogy oldja meg!
balos
@Bástya Béla Elvtárs: Pedig már azt hittem,hogy a sajátoddal jobban sexelsz,mert az enyém sajnos 5 éve elment!Szerencsére,mert képes lennél még erre is!
balos
@Bástya Béla Elvtárs: Hát amit rágsz az a szálasin maradt kötél némi hússal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.