Szexi tangára vett csipkés alig-ruha, és egy fekete melltartó, valamint egy kis kabátka – ennyit visel Baukó Éva a sminken kívül.

A Blikk cikke szerint kissé eltűnt mostanában Baukó Éva a magyar reality műsorokból, holott régebben nem nagyon volt olyan műsor, ahol ne tűnt volna fel, és ne osztotta volna meg a világról alkotott véleményét akár kendőzetlenül is, beleállva az esetleges konfliktusokba. A celeb elmondása szerint azonban mostanára visszavonult az ilyen jellegű szereplésektől.

Nem sok mindent hagy a képzeletre Baukó Éva ebben az alig-ruhában – fotó

Fotó: YouTube/TV2

A lap szerint ugyanakkor most valami mégis készülődhet, ugyanis Baukó Éva egy meglehetősen szexi összeállításban valamilyen forgatásról vagy fotózásról jelentkezett be. A közösségi oldalán posztolt fénykép nem sokat hagy a képzeletre a celeb domborulatait illetően.

Forrás: blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Ez a sejthalmaz amúgy csak ebből él, hogy picha?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@KisTehen: OV tól csak büdös szél jön semmi több, én nem várok semmit ettöl a nötöl sem..
Pesti-srac
Nagyon szexi, szép nő, 10 évet simán letagadhatna!
volvós
@Pesti-srac: legyen az életed végéig az ágyadban és járj naponta a bőr és nemi gondozóba te ferde hajlamú !!! Ez a ringyó szép és szexi szerinted ???, sürgősen fordulj a szemorvoshoz ...!!.
volvós
@Pesti-srac: A qrwanyád a majom, te buzi fattyú...
namihami
Arra, Csikágó környékén az a mondás járta az ilyenekről, hogy: ""Nnnna, ez is több f@szt (bocs) fogott, mint kilincset!"".
A tömeg képzelete pedig, ehhez a ""nőhöz"" kevés nullával rendelkezik. Ma már olcsóbb, a ""soknullás"" évei felett már eljárt az idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.