Régen mindenki szerelmi jóslást kért, mostanság inkább a munkájukra és a pénzükre vonatkozóan tesznek fel kérdéseket a Katona Ferencné kaposvári jósnőhöz érkezők. A Somogyi Hírlap a kivételek közé. A kaposvári jósnő prognózisa az idei esztendőre A jelenlegi háborús helyzet még élesebb lesz, az egész világot érintheti. A háborúba más országok is beléphetnek. Angliában egyedi fordulat történik az uralkodóváltással kapcsolatosan. Magyarországon is csak fokozatosan javul a helyzet, nem válik egyik napról a másikra könnyebbé az életünk. Nem lesz mindenki elégedett, de a 2023-as év mindenki számára megnyugvást nyújt. Somogyban nagy visszhangja lesz egy horribilis összegű sikkasztásnak, két közismert ember lesz az érintett. Kaposvárra sok pénz érkezik pályázatok és egyéb lehetőségek révén, a helyi egészségügyben is változásokra lehet számítani. Megjelenik egy új vírus a Földön. A világ dolgaival kapcsolatban általánosságban Katona Ferencné azt jósolja, hogy a nehéz gazdasági...

Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"A világ dolgaival kapcsolatban általánosságban Katona Ferencné azt jósolja, hogy a nehéz gazdasági helyzetet női vezetés teszi majd rendbe, nagy dolgokban nők fognak dönteni."
Vajon melyik nő jelenhetett meg neki a látomásában???
Namely
Max akkor, ha Margaret Thatcher feltámad... mivel rajta kívül a nők soha, semmit nem tettek még rendbe politikai, vezetési szinten. A dolgok felforgatása, rossz mederbe terelése viszont annál inkább megy nekik.
verőce21
Az EU vezetésében csak a kárát láttuk eddig a női vezetésnek...!
Most is ezek a pénzzel teli bőröndök...?
Orsolyának mikor találják meg az SMS-eit...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.