Itt van márius 8.-a, a Nők napja. Anyáké, kik nap közben dolgoznak, majd munka után háztartást vezetnek, s gyermekeiket nevelik soha nem múló szeretettel.

Forrás: 5Perc Magazin
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Evikati: Szívemből szóltál!

Amúgy nekem egy fontosabb dolog fűződik március 8-hoz.
Ezen a napon lettem édesanya. :)
Evikati
@ugyeugye: Akkor mindkettőtöknek gratulálok és minden jót kívánok!
Halmozottan ünnepelsz, te kis telhetetlen:-)
menasagh
Boldog nőnapot minden kedves hölgynek :)
Evikati
@menasagh: Köszönöm! Vidám vasárnapot neked is:-))
Soma
Márc.8. nem anyák napja, hanem nőnap.A nőiség megélésének egy szegmense az anyaság(persze, az egyik legfontosabb, legnemesebb, ezért is van erre külön ünnep.)
Én kitágitottam ennek az értelmezését - mért ne, saját, szuverén jogom...), és még a nőiesebb fiú barátaimat is felköszöntöttem, hisz a pszichológia is azt mondja: mindenkiben ott van az anyma és animus, a női és férfi oldal.A nőiség a megértés, elfogadás, érzékenység, intuivitás, kreativitás, együttérzés, csupa jobb agyféltekés tulajdonság és képesség, melynek virágoztatására igen nagy szükség van a mai világban.Úgyhogy kivánom, hogy mindenki ünnepelje örömmel a benne élő női ént!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.