Az idén 78 éves Tom Selleck egészségi állapotáról több lap is írt mostanában. A Magnum című bűnügyi sorozat hajdani sztárja, a jelenleg a Zsaruvérben látható Tom Selleck állítólag komoly egészségügyi problémákkal küzd.

Ijesztő hírek érkeztek Magnum állapotáról

Tom Selleck az idén 78. Forrás: Wikipédia

A híradások forrása mondjuk egyetlen 2019-es cikk a National Enquirerből – a lapot pedig korábban már be is perelte Selleck – írja az Origó.

A színészt a lap szerint reumatoid artritisz, egy ízületi deformitásokat okozó betegség gyötri, az erre szedett szteroidoktól pedig akár meg is vakulhat a szakértő orvos szerint, hisz a szer szürke- vagy zöldhályogot okozhat.

A Daily Star szerint Selleck menedzsere a hírekre csak annyit válaszolt, hogy a színész "kitűnő egészségi állapotban van".

Forrás: Origo, Wikipedia

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon miért szégyen az, ha valaki beteg? Nyilván senki nem akar beteg lenni, de ez (hacsak nem élte úgy az életét) nem kivánságműsor!
Gondolom (nem tudhatom), hogy ő se akarta magának.
levarosbukta
Biztos hogy komoly izületi gondjai vannak, mert a Zsaruvérben nagyon ritkán látni hogy áll vagy megy, ha meg véletlenül olyan jelenete van hogy megy akkor is látszik hogy nagyon nehezen.
neverland
Mindenki meghal, a vén buzi köcsög is.
Pedofili lesz belőle - meglásd!
nejlontacskó
" A híradások forrása mondjuk egyetlen 2019-es cikk a National Enquirerből – a lapot pedig korábban már be is perelte Selleck – írja az Origó. "
Beszarás, az Origó ír arról, hogy bepereltek egy lapot.
Mintha a viszkis mondaná valakire, hogy bankrabló... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.