Nemrég bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. Tápai Szabina EHF kupa-győztes kézilabdázó nem szépített, elmondta, hogy megcsalás is történt.

Dagad a botrány: Meredek dolgot állít egy ismerős Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságáról
Fotó: TV2

Tápai Szabina tavaly a Palikék világa műsorban szűkszavúan beszélt kapcsolatukról is. Elárulta, hogy szándékosan vonultak vissza a médiából. 

A mi házasságunk az egy óriási hullámvasút

- mondta akkor a műsorban.

A Blikknek a sztárpár egy állítólagos barátja most arról beszélt, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor már három éve nincsenek együtt.

Egy éve már felröppentek az arról szóló hírek, hogy válságba került a pár kapcsolata, ám ezt akkor mindketten tagadták. Annyit azonban elismertek, vannak hullámvölgyek.

A lap értesülései szerint már két éve is szóba került a válás, ám a harmadik gyermekük születése miatt megpróbálták rendezni kapcsolatukat.

Szabina számára a család az első, és ezt mindig szem előtt tartotta, a gyermekei érdekében mindent megtett azért, hogy egyben tartsa a házasságát. Sok minden felett szemet hunyt, de egy idő után nála is betelt a pohár. Gábor nagyon jó édesapa, de az utóbbi időben nem volt mintaférj. Nemegyszer volt hűtlen a feleségéhez

– mondta lapnak egy informátor.

A Blikk állítása szerint több forrás is megerősítette, hogy az egykori sportoló kalandjai között volt egy hosszabb viszony is, amelyet nyilvánvalóan képtelen volt megemészteni egykori kézilabdázó felesége, méghozzá egy ismert,

ráadásul férjezett modellel, akit sokan a tévéből ismerhetnek.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Olyan szép ez a nő, hogy mit keres ez a pasas még a nőkben? 3 gyerek marad a nő nyakán", a férfiak meg élik a mocskos kis életüket tovább míg a nők szenvednek.
volvós
Kezdődő " szappanopera " hamar lezajlik a történet,
mindenki tovább kefél ( félre ) buggyant agyú szereplőkkel ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.