Ahogy arról korábban beszámoltunk, Berki Mazsi Zanzibáron nyaralgat milliárdos barátjával – ám még Afrika csücskében se sikerült elbújnia a kíváncsi tekintetek elől.

Berki Krisztián édesanyja nagyon kiakadt Mazsi Zanzibáron készült fotóira
Fotó: TV2

Nehéz időszak áll a fiatal özvegy mögött, de a saját és kislánya érdekében is tovább kell élnie az életét, és úgy tűnik mindent meg is tesz azért, hogy tovább tudjon lépni. Tavaly hosszabb időt töltött el Balin, ami miatt kapott hideget-meleget, az utazást még Berki Krisztiánnal és kislányukkal hármasban tervezték. 

Nemrég pedig egy ötcsillagos szállodában kapták lencsevégre. Ráadásul nem is kettesben, hanem négyesben – a tévés személyiség üzletember párjával és annak kislányával nyaralnak. Ez pedig pontot tett a találgatások végére is, miszerint hamar szakított a páros. 

Később az édesanya is megosztott néhány képet az Instagram oldalán. 

A Bors szerint mindez az egyetlen gyermekét elvesztő anya számára egy késdöféssel ér fel. Júlia asszonynál betelt a pohár, nem tudta magában tartani véleményét. 

Azt ígéri,

ha legközelebb találkozik Mazsival, lehet hogy megtépi.

Bővebb részleteket a Bors holnapi lapszámában olvashat.

Forrás: Bors

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Szokjon le a bulvárcikkek olvasásáról, sorozatos kirohanásai miatt majd a bíróság fogja eltiltani unokája láthatásától.
vacsi
"Júlia asszonynál betelt a pohár, nem tudta magában tartani véleményét. Azt ígéri, ha legközelebb találkozik Mazsival, lehet hogy megtépi."
Kedves "Júlia asszony! Felhívnám a figyelmét arra a tényre, hogy amikor az ön kisfia a halálba kábítózta magát, már külön élt Mazsitól... Mazsi tehát, bár nekem egy cseppet sem szimpatikus, de élheti nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül az életét. Még azt is megértem, hogy a kislányát sem engedi egy ilyen átkozódó vénasszony közelébe - ez valóban nem lenne jó ötlet.
Azt már nem tudom megérteni, hogy - ha valóban annyira szeretné látni a kisunokáját - miért nem képes egy vasárnap délelőtt venni egy csokor virágot, egy doboz bonbont, esetleg sütni egy tepsi sütit, a kicsinek pl. egy plüssmacit is vinni, vonatra ülni, és meglátogatni őket. Ha nem szitokáradattal kopogtat be, és normálisan, emberi módon viselkedik, biztosra veszem, hogy beengedik, 1-2 órát ott tölthet a kicsivel, iszik egy kávét, pár szót beszélgetnek - de csak a kicsiről! -, majd boldogan hazamegy. Meggyőződésem, hogy ilyen hozzáállás mellett rendszeresen meglátogathatja a kisunokáját, nem kell bíróságra rohangásznia...
Na, mi lenne, ha kipróbálná?
namihami
""Nehéz időszak áll a fiatal özvegy mögött...""
De milyen nehéz...ez az állandó teher, ami ránehezedik!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.