Orosz Barbara Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, valamint Vida Józseffel, a TV2 Mészáros Lőrinc közeli tulajdonosával folyatott erotikus töltetű üzenetváltásait korábban a Privátkopó című portál hozta le. Az NNI nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a nyomozást.

Két éve indított eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda a Privátkopó című portál ellen, mely korábban leközölte Orosz Barbara Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, valamint Vida Józseffel, a TV2 Mészáros Lőrinc-közeli tulajdonosával folyatott erotikus töltetű üzenetváltásait, írja a Media1.

A Mokka műsorvezetője 2021-ben jelentette fel a lapot és a Pesti Riportot, amiért nyilvánosságra hoztak üzeneteket, amiket ő váltott Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárral, Vida Józseffel, a TV2 tulajdonosával, valamint Barthel-Rúzsa Zsolttal, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány elnökhelyettesével.

A Privát Kopó most azt írja, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozást.

Az eljárás során hatóságunk a szükséges bizonyítási eljárásokat elvégezte, majd a beszerzett adatokra figyelemmel az eljárás megszüntetéséről határozott

– írja az NNI a Privát Kopó szerint, amely fotórészleteket is közöl cikkében a megszüntető határozatról.

A két internetes portál tehát nem valósított meg bűncselekményt azzal, hogy 2021 tavaszán nyilvánosságra hozták a TV2 Mokka műsorvezetője által politikai befolyással rendelkező NER-lovagokkal folytatott, valamint tőlük kapott, szexuális tartalmú Messenger és Viber üzeneteket.

A lap ismét megjegyzi, hogy

Orosz kiszemeltjei kivétel nélkül nős, többgyermekes férfiak voltak, akik a Fidesz krémjéhez tartoztak

Orosz Barbara a mobiltelefonjában módszeresen, mappákba rendezve eltárolta a pikáns üzenetváltásokról készült képernyőfelvételeket, majd azokat több barátnőjének elküldte a lap szerint.

Korábban Kovács Zoltán is bejelentette, hogy feljelentést tesz az ügyben, azonban később elállt ettől.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Horizont: és ezek vezetik be az erkölcstant!
Beszarás, az egyik hülyére veri, a többi csalja az asszonyát, némelyek kurvákat hajókáztatnak, némi kokain társaságában, mások kisgyerekek képeire élvezkednek, megint mások buzi orgiákra járnak...
NERkölcs ez, semmi más...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
A barba trükk bevált!
Sikerült csőbe húzni a hülye pasasokat és most fizethetik az árát!!
Könnyű zolit táncba vinni jeligére...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@m73: Mi van, bolsi tetvek aberráltja!? Leszoptad már Bite efftársadat, hogy "kierősödve" stabilan dughasd meg a bárcáskurva anyádat!?
Dr. Proktor
@ómió: A stílus maga az ember...
Állat vagy?
ómió
@Dr. Proktor: A bolsi, az egy "külön kategória"! Maga a szarkupac! Te szarkupac vagy!?
NKF
A f@szkiverős Gréczivel mi újság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.