Elszabadulnak az indulatok a Mónika-show mai adásában. Mária képtelen elfogadni, hogy harminchárom év együttélés után férje egy másik nő oldalán keresi a boldogságot.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jenni
jajj Istenem,ha a primitívség fájna már ordítana ez nő,kulturált formában és meglehetett volna tenni az ellenszenvét, nem pedig verekedéssel meg ocsmány beszéddel:S
hányingerem van amikor megnézem ezt a videót,ahogy az a nő beszél..:S
tsabeeka
milyen szerencsénk van, hogy az rtl még ezt is képes eladni ("CENZÚRA NÉLKÜL!"). amúgy meg ilyenkor sajnálja az ember, hogy a kórházakban bevezették a teljesítményvolumen-korlátot. pedig egy agybeültetésre még lenne jelentkező, úgy látom.
Jenni
@tsabeeka: jól látod,ezen a nőn(bár az ilyet nem is nevezném annak),elég sok ilyen műtétet kéne elvégezni....bár szerintem akkor sem lenne változás.
tsabeeka
@Jenni: mondjuk ja, lehet, hogy a szervezete kilökné az idegen anyagot :)
Jenni
@tsabeeka: hát amilyen harcias némber ki tudja.xD
Hoppare
Szánalmas, hogy ilyeneket kell leadni az olvasottságért.
Jenni
de ezt az RTL Klub nem gondolja hogy a színvonalat is rontsa?Manapság szerintem ez már mindegy nekik,csak ne a Tv2-őt nézzék az emberek...szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.