A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt – közölte a házaspár szóvivője a napokban.

Hatalmas a botrány a királyi családban: Így reagált Harry és Meghan a kilakoltatás hírére
Fotó: Youtube

Az utóbbi időben a királyi család botrányaitól hangos a sajtó. Nemrég megjelent Harry herceg nagy port kavaró Tartalék című könyve is, amely hónapok óta tartja lázban a bulvár rajongókat.

A brit királyi udvar a sorozatos kérések ellenére sem volt hajlandó semmilyen módon kommentálni a könyvből kiszivárogtatott állításokat. Most úgy tűnik, komoly lépésre szánták el magukat.

A házaspár szóvivőjének szerda esti bejelentése szerint 

az udvar azt kérte, hogy "ürítsék ki" az épületet, ahová első gyermekük megszületése előtt költöztek a londoni Kensington-palotából.

Ugyan a házaspár már jó ideje nem lakik állandó jelleggel a tíz hálószobás, műemléki védelem alatt álló rezidencián, – hiszen három éve felhagytak a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával és Kaliforniában telepedtek le – a ház mégis az övék volt eddig. A házat esküvőjük után kapták ajándékba a tavaly szeptemberben elhunyt II. Erzsébet királynőtől.

Egy névtelen forrás szerint elképesztően fel vannak háborodva a döntés miatt – írja a joy.hu.

Megdöbbentette őket a döntés, úgy gondolják, hogy ez egy nagyon kegyetlen büntetés, amit egyáltalán nem érdemeltek meg, és úgy érzik, hogy ezzel a királyi család végleg el akarja őket tüntetni a képből

– mondta a nevét elhallgató, de a királyi családhoz közel álló forrás.

Forrás: joy.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hmmm...néhány kifosztott brit gyarmat végtelen szegénységben élő lakói vajon mit is mondanak a hír hallatán, miközben vízért állnak sorba?
csak úgy....
@jesz: amit a fidesztöl sokkal jobban kifosztott magyarok!
csak úgy....
@jesz: egyszer vedd a fáradtságot és nézz utána,hogy miért is annyira szegények azok a volt gyarmatok! többségüket a korrup uralkodóik tettek földönfutóvá és nem az angolok, akik müködö infrastruktúrát hagytak magukután.
terlasz
A horribilis összegekbe kerülhet az angol adófizetőknek a királyi cirkusz üzemeltetése. Az ő dolguk...
csak úgy....
@terlasz: szerintem nem drágábbak királyék az angoloknak mint 0rbán és sleppje a magyaroknak !
terlasz
@csak úgy...: Ebben teljesen igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.