Mint ismert, Molnár Anikó OnlyFans-oldalt indított, ám nem tartott sokáig az öröme, ugyanis ellopták a fotóit.

Ellopták Molnár Anikó szexi fotóit, és féláron kínálták azokat – 5 milliós kár érte a hírességet@molnaraniko11/Instagram

Ahogyan mi is megírtuk, az egykori Való Világ-szereplő, Molnár Anikó regisztrál az OnlyFans-re, hogy ott pénzért osszon meg magáról erotikus tartalmakat. Most pedig arról osztott meg bejegyzést az Instagram-oldalán, hogy máris visszaéltek a képeivel.

Sziasztok!

Mint azt már több hírportálon is olvashattátok, sajnos több oldal is visszaélt a képeimmel.

Többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésemnek, hogy a képeket távolítsák el ezért meg kellett tennem a szükséges jogi lépéseket!

A tegnapi napon rendőrséghez fordultam és megtettem a feljelentést!

Az ügyet átvette egy nyomozó, és a jelenlegi adatok szerint becsült anyagi kár ami engem ért a jogtalanul eltulajdonított képek miatt, meghaladja az 5.000.000ft-t!

Az ügy elindult, úgyhogy tájékoztatni szeretnék mindenkit, akinek ilyesmi megfordul a fejében, az számoljon a lehetséges következményekkel!

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez hölye..?...személy szerint 5 fotintot sem adnék a képeiért...a másik, amelyik hacker el tudta lopni a képeit, azt a rendőrség sosem találja meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Primitiv rib@nc,,ugyan már 5 millio , nincs egy porcikája ami terészetes, akinek ez kell az egy beteg idióta, öreg is és agyilag elmaradott, nekem nönek irogatott az Instán ez a nü egy beteg nulla, és ráncos..Jók talán a filterek hahahahahahah
Istenakinincsen
Ha erre van fizetőképes kereslet, akkor nagy baj van! Aki ezért fizet az beteg és azt is megbetegíti akinek fizet. Ferdehajlamú elfuserált génhibás emberek ezek! Mi lesz ezzel a szerencsétlen magamutogató nővel ha elfonnyad? Miből fog élni? A régi képeiből??? Szerencsére nem akar anya lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.