A lila pasztell árnyalataitól a lédús lime zöldjén át a tüzes telített vörösig – a 2023-as tavasz-nyár divatos színei hagyományosan frissességet és energiát hoznak ruhatárunkba. Vajon milyen árnyalatok uralják a divatot ebben a szezonban? Megnéztük a kifutókat, és el kell, hogy mondjuk, idén viszik a prímet a piros cipők és a piros táska modellek. Vajon mik a legfőbb trendek? Érdemes felfedezni a CCC inspirációit! (x)

Tényleg divat a piros?

A divatos vörös meghódítja a kifutókat és a városi divatot. A piros cipők és táskák ezért a női gardrób rendkívül dögös elemei, érdemes a ruhatárunkban tartani őket, ha valóban trendinek akarjuk érezni magunkat. Ha szereted az ilyen kifejező kiegészítőket, és nem félsz élénkíteni a stilizációidat intenzív színekben pompázó elemekkel, akkor mindenképpen érdemes bevenni a gardróbba néhány ebben a színben pompázó modellt.

Piros cipők és kézitáskák – a legforróbb 2023-as trendek

Voksolhatsz a piros szín legtelítettebb és legtüzesebb változatára, vagy választhatsz egy enyhén tompított, mégis nagyon érzéki és mély vörös tónust, például a vörösbor színét. A londoni divathét vezető színe a lédús nyári paradicsom színére emlékeztető cseresznyeparadicsom volt. Másrészt a New York-i bemutatókon a visszafogott, kárminvörös dominált. Bármelyik árnyalatot is preferálod, minden kiegészítő rendkívül trendi lesz ebben az energikus színben!

Mutasd meg a cipődet!

Ha a piros cipőkre gondolunk, általában először a piros magassarkúk jutnak az eszünkbe. Nem csoda – ezek sok nő kedvenc cipői, élénkítik a stilizációt, hatékonyak és szexuális vonzerőt kölcsönöznek viselőjüknek. Tehát ha azt szeretnénk, hogy a gyönyörű piros magassarkúnk legyen a stilizáció fő eleme, válasszunk egy semleges, visszafogott színű kézitáskát, például bézs, szürke vagy fekete árnyalatban. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően a táska nem vonja el a figyelmet a cipőről, mert nem kérdés: egy piros cipő csakis főszerepet játszhat. Csekkold a CCC széles szortimenttel rendelkező piros cipő és kézitáska portfólióját, és válogass kedvedre online vagy személyesen, mert itt biztosan mindenki megtalálja, amit keres!

Kinek való a piros kézitáska?

Az ebben a tüzes színben pompázó kiegészítők biztosan beválnak neked, ha szereted a merész és szemet gyönyörködtető stilizációkat, amelyek ugyanakkor semmit sem veszítenek eleganciájukból. A piros táska ideális elem lehet, ha egy kis energiát szeretnél belecsempészni a hétköznapi vagy alkalmi megjelenésedbe.

Piros cipők és kézitáskák – a legforróbb 2023-as trendek

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a piros kiegészítőkkel vigyázni kell! Egy piros kézitáska és piros cipő kombinációja talán túl sok egy outfiten belül. Nagyon jó divat- és stílusérzékkel kell rendelkezni ahhoz, hogy egy ilyen szett ne tűnjön túl kirívónak vagy elsöprőnek. A másik, amit meg kell jegyeznünk: egy piros kézitáska stílusának meglehetősen visszafogottnak kell lennie. Egy ilyen darabnál a színnek kell karaktert adnia az egész megjelenésnek. Ezért egy ilyen táskát gond nélkül kombinálhatunk a fekete, a kék, a fehér, a bézs, a krém, a szürke, a barna és még néhány zöld vagy lila árnyalattal is. Te tudod már, hogy melyik a kedvenc modelled a CCC kollekciójából? Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy meglepd magad vele?

Partner tartalom (x)

Forrás: CCC.eu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.