Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában kedd este támadás áldozata lett Opitz Barbi és a magyar Ken baba, amikor összetűzésbe keveredtek egy fiatalokból álló társasággal – számolt be a Bors.

Megtámadták egy plázában Opitz Barbit és a magyar Ken babát
Fotó: Instagram/Opitz Barbara

Ordibálásra, káromkodásra, heves vitára lett figyelmes az egyik nagy bevásárlóközpontban kedden este egy plázalátogató. Nem más, mint Opitz Barbi és barátja, VV Greg vált néhány fiatal céltáblájává. Az énekesnő haját megtépték, körme pedig olyannyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Csak a biztonsági szolgálat kíséretében tudtak kimenekülni a hatalmas áruházból.

A Borsnak számolt be részletesen a történtekről a szemtanú.

Hatfős roma fiatalokból álló csapat kezdett el kötekedni az énekesnővel és a barátjával. Ahogy hallottam, a külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben.

Elég súlyos kritikával illeték a lányt, aki megpróbálta figyelmen kívül hagyni a helyzetet, mindhiába, mert nem állt le a kis csoport, megpróbálta tovább stuffolni őt. Egy boltba mentek be, de oda is utánuk mentek és trágár szavakkal illeték – mesélte a Borsnak a hölgy. – Miután Barbi és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátra rántotta. Úgy láttam, itt szakadt el a cérna, mert ezt már nem hagyta annyiban, és a táskáját meglendítve próbált kiszabadulni támadója kezei közül.

Barbinak elkezdett vérezni a keze, úgy láttam, mintha több körme sérült volna meg. Egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is.

Nagyon félelmetes volt ezt külső szemmel nézni, én még sosem láttam ilyet. Egyre több ember gyűlt körülöttük össze, de senki nem avatkozott a szituációba – mondta a nő a lapnak.

A támadókhoz még ketten csatlakoztak, így nyolc főre növekedett a csoport. Barbi és VV Greg próbálta szavakkal meggyőzni őket, de nem értek célt, és oda-vissza mentek a trágár kifejezések.

Azt nem mondanám el, mert nyomdafestéket nem tűrő szavak hangzottak el. Úgy tűnt, hogy verekedésbe fog torkollni az egész. Az egyik üzlet munkatársa hívta oda a biztonsági szolgálatot, de még az őröknek is megpróbáltak nekimenni a fiatalok. Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta

– tudta meg a lap.

A lap megkereste mindkét érintett felet. Az énekesnőt nem értük utol telefonon, hogy megerősítse az információnkat, azonban VV Greg hívásunkra nem tagadta a történteket, de nem kívánt részletekbe bonyolódni.

Nem szeretnék nyilatkozni – mondta, majd bontotta a vonalat.

Információnkat végül alátámasztja VV Greg 24 órán át elérhető Instagram sztorija, melyben maga írja le a részleteket, melyet teljes egészében alább látható:

Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó…. Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság….. Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen! Tegnap Opitz Barbival shoppingolni mentünk a WestEndbe és a sok kedves ember mellett belénk állt egy 6 fős (5 lány, 1 fiú) kisebbségi társaság! Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét! Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját! Ekkor nyilván reflexből hátracsapott a táskájával! Ezen ők még jobban felbőszülve elkezdtek életveszélyesen megfenyegetni, hogy na ezért megdöglötök és kétszer leköptek minket! Ekkor úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a WestEndet, megpróbáljuk lerázni őket! Mikor úgy tűnt, hogy ez sikerült, visszafordultunk, hogy visszamenjünk az üzletbe, megvenni azt, amiért valójában mentünk! Ekkor fél úton visszajöttek, de már többen voltak! Akkor újra leköptek minket és egyre trágárabb szavakkal illettek, fenyegettek, hogy innen élve nem jutunk ki!!! Majd mikor az egyik videózni kezdett, értelemszerűen nem hagytuk és megpróbáltuk ezt megakadályozni, amire ők még jobban feldühödtek és nekünk akartak jönni! Ekkor biztonságosabbnak ítéltük meg, ha bemegyünk az egyik üzletbe, ahol látták az ominózus esetet és az üzletvezető azonnal a segítségünkre sietett! Biztonságba próbáltak minket helyezni és azonnal értesítették a biztonságiakat! Gyorsan megérkeztek, de a társaság még azoknak is nekiment! Ekkor az egyiknek sikerült Barbit ismét leköpni és a haját újra megtépni, amire én természetesen a barátnőmet védve közbeavatkoztam! Ekkorra már óriás tömeg tátotta a száját! Viszont senki sem segített! Nagy nehezen el tudták őket távolítani az épületből! De azt kiabálták, hogy egyszer úgyis kijövünk innen, minden bejáratnál lesz belőlük valaki és mi élve innen nem jutunk ki! Ti ma megdöglötök! Ezt hangoztatták!!! Majd végül a rendőrség is megérkezett! A kihallgatás után biztonságosan kikísértek minket a WestEndből! Az, hogy az ember már nyugodtan nem tud elmenni vásárolni sem és nem csak verbálisan abuzálnak, de tettlegesség is elfajul a dolog az azért azt gondolom nonszensz! Én még soha életemben nem keveredtem ilyen jellegű konfliktusba! Köszönjük az üzletvezetőnek, a biztonsági szolgálatnak és a rendőrségnek is a gyors intézkedést! Az emberek meg ismét leszerepeltek… nem segítettek…. csak bámultak, mint barom az új kapura…

– olvasható Einwiller Gregor írásában.

Forrás: Bors

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Barbi és Ken.
Ez így szép, ahogy van...
KisTehen
ez van ... manapság már nem minden fiatalra hat a punciszag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.