Gáspár Laci testvére, Istvánt többször került összetűzésbe a törvénnyel, és úgy tűnik, most is csúnya dologba keveredett.

Gáspár Laci balhés testvére milliókkal károsíthatott meg idegeneket

Fotó: RTL

Luxuskarórák és több millió forint... – ezekkel hozták összefüggésbe Gáspár Laci testvérét, aki állítólag sokaknak okozott álmatlan éjszakát azzal, hogy hamisítványokat adott át az eredetiekért cserében. Mindezt persze úgy, hogy a valódi eladóknak fogalmuk se legyen az átverésről. Ezek már magukban erős vádak, azonban a helyzetet fokozza, hogy az énekes fivére összetűzésbe került már a törvénnyel, melynek komoly következménye lett... – írja a Bors.

Gáspár Laci legfiatalabb öccse közel 15 éve került börtönbe, mert nyílt utcán megtámadott és kirabolt egy idős asszonyt. Az énekes gyerekkora óta próbálja jó útra terelni testvérét, nem nagy sikerrel.

"A család többször próbált már beszélni vele, de egyszerűen nem hallgat senkire. Úgy gondolom, hogy még gyerekkorában tévedt rossz útra. Sajnos elég hamar kisegítő iskolába került, ahol nem igazán foglalkoztak vele, pedig már akkor is viselkedési zavarokkal küzdött. Én és a testvéreim próbáltunk neki jó példát mutatni, iskolába jártunk, és a mai napig tisztességesen dolgozunk. Ő marad a család fekete báránya" – mondta korábban Laci.

Egy Facebook csoport posztjaiból indultak Laci öccséről az információk, majd gyorsan a Redditre kerültek.

Az átvert áldozat több mint 1 millió forintot bukott az órabizniszén, ugyanis egy hamis ketyegőt vett át, állítólag Laci öccsétől. Ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki belefutott ebbe az átverésbe, állítása szerint többeket sikerült lehúznia a férfinek. "Egy igazi sztár b*szott át" – kezdi posztjában lényegre törően az áldozat, akit a szóban forgó fiatalember úgy vágott át, hogy észre sem vette. Csak napokkal később jött rá, mi is történt valójában – részletezi a Bors.

"Áprilisban volt egy átveréses ügyem, mikor egy 1,2 millió forint értékű Omega karórába egy addig számomra ismeretlen figurától beszámoltam egy Breitling márkájú karórát 1 millió forint értékben, amiről a találkozó után elég hamar kiderült, hogy egy viszonylag jó minőségű hamisítvány. (...) Jó volt a szöveg, a beetetés és az időzítés, na meg a helyszín. Sajnos nem én voltam az egyedüli, akit átvert, előttem is és utánam is behintáztatott pár embert, több millió forint értékben. Kis nyomozás után azonban elég hamar meglett, hogy ki volt a csaló. Az igazi, becsületes neve G. István, sztárénekesünk legkisebbik öccse" – írta a károsult a közösségi oldalon, aki nem tett feljelentést az ügyben. 

"Teljes mértékben elengedtem az egészet, és sajnos az órámat is. Elkönyveltem egy drága tanulópénznek" – olvasható a posztban.

Forrás: Borsonline

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
És kit érdekel az a hétköznapi történet!!:??
Semkit!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
Levendula
... gáspár pista... No comment.

A név mindent elárul...
Sakk Matt
Minden családban van - legalább - egy fekete bárány.
Yeromos
Kisegítő iskolába került és nem foglakosztak vele, tipikus roma mentalítás, az az eszébe se jut, hogy a családnak kellet volna vele foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.