Óriási bulira készültek a rajongók, Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires-t várták a Papp László Sportarénában, de pár perccel a kezdés előtt bejelentették: elmarad a buli. Most kiderült, mi volt az ok; Johnny Depp olyan részeg volt, hogy magáról sem tudott.

Botrány az elmaradt koncert miatt – Johnny Depp olyan részeg volt, hogy orvost kellett hozzá hívni

"Minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan" – magyarázta a Blikknek egy informátor.

– Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot – tette hozzá a bennfentes.

Korántsem az első – és valószínűleg nem is az utolsó – eset, hogy Johnny Depp alkohol- és drogproblémákkal néz szembe. Botrányos válóperes során is bevallotta, hogy szokott inni és kábítószerezni.

– Alapvetően a saját magam gyógyítása a cél, hogy elmeneküljek a gondolataim elől, és ne agyaljak a szörnyű gyerekkoromon, az engem ért traumákon. Tompítani akarom a fájdalmat – vallotta a sztár tavaly a bíróságon.

A koncert magyar szervezői próbálnak új időpontot találni a Hollywood Vampires bulijára.

„A szervezők már tárgyalnak, hogy mielőbbi új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan megosztjuk a közönséggel" – áll a sajtóközleményben.

A rockbanda turnéjának következő állomása csütörtökön Szlovákia: az ottani koncert szervezője e cikk születésekor még úgy tudta, színpadra áll a Hollywood Vampires – tezsi hozzá a Blikk.

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Lesz folytatása +lássátok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Akkor ez nem smink a képen, hanem már alapból így néz ki. Gratulálok.
namihami
A nehéz gyerekkort a könnyen emelgetett poharak kúrálják a leghatásosabban!
Lepényleső
...sokan hitték itt is 2010 - ben, hogy jó buli lesz,- de csak a pénzük lett oda teljesen,
holott ha legalább az 1992 -es székházügyre oda figyeltek volna rendesen...
nem lennénk ezek által napról-napra terhesen,és egyre terhesebben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.