A magyarországi közéleti személyiségek ismertségi, a közkedveltségre vonatkozó, hitelességi és az értékességi mutatói alapján állított fel sorrendet a Forbes, augusztusi számában.

Schobert Norbinak olyan rosszul megy, hogy kiesett a Forbes celeblistájáról

Majka a legértékesebb celeb. Forrás: Partizán

A legértékesebb celebek sorrendjét Majka vezeti, megelőzve Sebestyén Balázs műsorvezetőt. Az énekes műsorvezetőt ugyanis többször említették a sajtóban, és intenzívebb volt az online jelenléte is. Sebestyén ugyanakkor a legismertebb sztár jelenleg Magyarországon – írja a Telex.

A harmadik legértékesebb magyar celeb Rúzsa Magdi énekesnő, aki egyúttal a második legkedveltebb is, megelőzve Zsédát, akit szintén régóta sokan kedvelnek. A új belépő a Valmar énekes duó, amely rögtön a tizenharmadik lett. Kajdi Csaba Cyla a tizenhetedik, Tóth Andi a huszadik, Azahriah pedig a huszonharmadik.

A Forbes közleménye szerint a részletesebb listának és a módszertan finomhangolásának köszönhetően több szereplő helyet cserélt az elmúlt évhez képest. Volt olyan is, aki most jelentősen alacsonyabb pozícióban végzett, mint 2022-ben, ugyanakkor nyolc visszatérővel és tizenhárom új arccal is találkozhat az olvasó a legújabb Forbes cikkében.

A legértékesebb magyar celeb

1. Majka 2. Sebestyén Balázs 3. Rúzsa Magdi

A legkedveltebb magyar celeb

1. Borbás Marcsi 2. Rúzsa Magdi 3. Zséda

A leghitelesebb magyar celeb

1. Borbás Marcsi 2. Ördög Nóra 3. Sebestyén Balázs

A legismertebb magyar celeb

1. Sebestyén Balázs 2. Majka 3. Till Attila

A magazin összeállításának érdekes ellenpontjai is vannak. A leghitelesebb és legkedveltebb celeb egyaránt Borbás Marcsi műsorvezető lett, aki a nyolcadik helyet szerezte meg a legértékesebb celebek listáján. A második leghitelesebb Ördög Nóra a Forbes szerint.

Kasza Tibi hiába rendkívül sikeres üzletileg a Challenge elnevezésű étrend-kiegészítőkkel foglalkozó vállalkozásával, a Gazdasági Versenyhivatal jelenleg is zajló vizsgálata nem tett jót a márkaegészségének. Ő ezúttal kilenc hellyel végzett hátrébb, így a tizenhatodik leghitelesebb közéleti szereplő lett, és szintén sokat rontott a korábbiakhoz képest Schobert Norbert, aki kiesett a legértékesebb celebek listájáról, míg felesége, Rubint Réka a tizennyolcadik helyen végzett, ami tíz hellyel marad el a 2022-es pozíciójától.

Majka továbbra is a legértékesebb celeb a Forbes listáján, Kasza Tibi sokat bukott, Schobert pedig konkrétan kiesett a topból.

Forrás: Forbes, Telex
Fotó: Partizán

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""A legértékesebb celebek sorrendjét Majka vezeti,...""
És a többi név is hasonló szintet képvisel! Csak nem ez (is) az oka annak, hogy itt tart a magyar szellemi élet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.