Két éve talált egymásra Marsi Anikó és Gyarmati Gábor.

"A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez" – elvesztette a babáját Marsi Anikó
Fotó: TV2

Marsi Anikó és férje a negyvenes éveik közepén járva nem foglalkoztak a gyermekáldással, a Tények híradós azonban spontán teherbe esett.

Anikó felidézte, hogy megismerkedésükkor 46 éves volt, rá egy évre villámcsapásként érte őket, mikor kiderült, babát vár. A híradós úgy gondolta, az ő szervezete már nem képes erre a nem mindennapi csodára – írja a Blikk.hu.

 Annyira nem számoltunk ezzel az eshetőséggel, hogy nem győztem csodálkozni, amikor pozitív lett a tesztem. A nőgyógyászom korábban egyszer azt mondta nekem: Anikó, ha azt látja, hallja, olvassa valahol, hogy ennyi idősen spontán teherbe esnek nők és problémamentesen ki is hordják a kilenc hónapot, azt ne nagyon higgye el. Persze nem lehetetlen, de erre nem árt felkészíteni egy középkorú nő szervezetét. Ezek a mondatok jutottak hirtelen eszembe

– vallotta be Marsi Anikó, akit kilenc hetesen ért a következő "forduló".

Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió

– mesélte a Tények híradósa.

Anikó nem tagadta, hogy megörült a nem várt csodának, de túlságosan nem élte bele magát, éppen ezért a baba távozása sem viselte meg őt annyira, mint Gábort. Elmondása szerint a férjét érzékenyebben érintette, hogy elveszítették a babát, Anikó szerint beleélte magát abba, hogy közös gyermekük lesz.

Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez. Gábor oda volt, én leginkább csak nem hittem el

– emlékezett vissza az érzéseire Anikó, akinek férje elárulta, bizony elfért volna egy újabb gyermek a szívében.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"...spontán teherbe esett" Spontán jelentése - külső hatás nélkül létrejövő. Tehát szűznemzés történt.
simmering73
"...spontán teherbe esett" Spontán jelentése - külső hatás nélkül létrejövő. Tehát szűznemzés történt.
colibri
Azért azt nem gondoltam, hogy ennyi esze van ennek a tyúknak! Az oké, hogy 46 évesen jött a nagy szerelem, de az nem jelenti, hogy 50 évesen gyereket kell csinálni! Vagy hiányzott neki egy spontán vetélés?
Sakk Matt
A nők általában spontán esnek teherbe, te buta liba.
cirip
Egy szavát sem lehet hinni a Tényekben, és ebben sem. Nyilván versengeni akart a többiekkel, főleg a kicsi anyjával. ..( aki tehetséges színésznő, a kicsi fiú meg mint egy kis herceg..) A férfi odavolt? Hát persze, mi az neki,..újabb gyerek a 'szívében" XD Van már egy nagy lánya Budapesten, és egy lassan iskolás kisfia vidéki nagyvárosban . És mindegyik anyja jól benne van a korban..
Egyébként ha igaz, ha nem, hogy Marsi igazat beszél, : mindenképpen a tőle megszokott pikírt , flegma módon nyilatkozik.
Juhász István
Figyu ! Te, aki a hireket nemcsak felolvasod, hanem nyilván ÉRTED IS, tudhatnád, hogy OV. csak a 30 alatti nők szüléseit támogatja. Mintha már túl lennél ezen a koron. Jómagam is imádom a gyerekeket, de belátom, hogy a kor, az bizony " kor ", és a természetet nem lehet becsapni, mint teszi ezt több TV bemondó... igaz, ők nem a természetet csapják be, hanem a NÉZŐKET... / ismerős ??? /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.