Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye a napokban lett 32 éves.

Krisztustól várja a kiteljesedést Berki Mazsi

Berki Mazsi hamarosan krisztusi korba lép. Forrás: Youtube

A Hot magazin legújabb számában beszélt jelenlegi életéről, amit a Blikk szemlézett.

Ez egy határozottan jobb nyár, az idő sok mindenre gyógyír és megoldás, halványítja a történteket. Tavaly folyamatosan úton voltunk, menekültem a gondolataim elől, nyáron Balira utaztunk Emmácskával, sokat kellett foglalkoznom a lelkemmel. Az idei nyár nagyobb nyugalomban telik, legmesszebb Horvátországba utaztunk, az időnk nagy részét a Balatonon töltjük. Olyan emberekkel veszem körül magam, akiktől sok szeretet kapok. Minőségi időt töltök a szeretteimmel.

– mondta.

Berki januárban költözött Székesfehérvárra másfél éves kislányával, Emmával jelenlegi párjához. Szerinte jót tett nekik a környezetváltozás.

Minden sokkal nyugodtabb, a város pedig Budapesthez és a Balatonhoz is közel van. Együtt lakunk a párommal és a kislányával, és igazán hálás vagyok, hogy Zoli gondoskodik rólunk és szeret bennünket. Annak is örülök, hogy van még valaki, aki Emmát a testvéreként szereti

– fogalmazott.

Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak. Tudom azt, hogy egy életrevaló gyermeket szeretnék nevelni, ezért fontosnak tartom, hogy a férfienergia is szerepet kapjon a gyermekem életében, hogy a szigor és a fegyelem is meglegyen.

Berki Mazsi kislánya féltestvérével, Berki Krisztián és Hódi Pamela kilencéves lányával, Natasa Zselykével is szokott találkozni, idén már többször is nyaraltak együtt.

Berki már „nem nagy bulizós”, amióta gyereke van, jobban szereti „a pihenős, töltődős összejöveteleket”.

A születésnapomat Horvátország egyik legromantikusabb városában töltöttük kettesben a párommal

– árulta el, majd úgy folytatta:

Vannak bizonyos évek, amelyek mérföldkőnek számítanak; ez is egy ilyen év az életemben. Elkezdtem egy egészséges életmódot, sportolok; úgy érzem, jövőre, a krisztusi korra fogok igazán kiteljesedni nőként, anyaként, de ez a születésnap mindenképpen egy boldogabb élet kezdetét jelenti számomra.

Forrás: Blikk
Fotó: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Te jó ég! Én több, mint kétszer ennyi idős vagyok, de nem cserélnék sem az arcával, sem semmijével...
jáger laszló
Hát csak várjad,de nem jósolok sok sikert!!
csak ennyi
barátilag
J.l.
Levendula
Te jó ég! Én több, mint kétszer ennyi idős vagyok, de nem cserélnék sem az arcával, sem semmijével...
jesz
...sok celeb panaszkodik, sír, milyen az élete, de ennyi nyafogást még nem sikerült egyiknek sem kihozni magából...

De amire vágyik a nő:..."Zoli gondoskodik rólunk és szeret bennünket."...

...minden meg van oldva, ez a nyugodt élet titka.
Dr. Proktor
Hát ha egyszuer már az új barátja nem tudja "beteljesíteni"!
Juhász István
Mazsika ! Kapcsold be időnként a Life TV esti adásait, és a " Tudunk élni... " c. műsorban láthatod magad, és a férjed a Berkit, amint nagy szeretetben élitek a napjaitokat. Amúgy az egész műsor egy nagy OCSMÁNYSÁG, de néha odakattintok, mert látni kivánom ! meg hallani /, ahogy a Győzike ordibál, a Zámbő fiú meg töketlenkedik, de leginkább azt, hogy a Berki... hát inkább nem mondok semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.