Ahogy azt korábban mi is megírtuk, véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. A séf már a szakítást bejelentő közleményében elejtett egy mondatot ("kellemetlen fricskákat tartogat az élet"), amire sokan felfigyeltek, mert Tóth Gabi mostanában a Fricska Táncegyütessel szokott fellépni. A Blikk péntek reggel meg is nevezte azt a fiatal táncos fiút a Fricska Táncegyütesből, akivel Tóth Gabi félreléphetett a lap szerint. Közben szintén a Blikk szúrta ki, hogy Pócs János fideszes politikus épp arról a napról osztott meg közös képet Tóth Gabival és a 29 éves táncossal, amikor Krausz Gábor váratlanul, látszólag minden előzmény nélkül a válásukról posztolt a Facebookon. Lehet összefüggés a két esemény között?

Egy fideszes politikus közzétette azt a fotót, amin Tóth Gabi és a vele hírbe hozott 29 éves táncos fiú együtt mosolyog egy rendezvényen a válás bejelentésének napján – fotó

Fotó: Facebook/Pócs János

Szerda este robbant a hír, hogy hat év után elválik Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor sztárséf. Minderről ők maguk számoltak be a közösségi-oldalukon közzétett rövid közleményükben. A pár szerdán kiadott közleménye szinte szóról-szóra megegyezik – egyetlen furcsa mondat kivételével. Krausz bejelentésébe ugyanis azt is beleírta:

időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

Erre azért kapták fel sokan a fejüket, mert Gabi a Fricska Táncegyütessel szokott fellépni, és az énekesnő az utóbbi időben rengeteg szívecske hangulatjelet küldött a csapat egyik táncosának fotói alá. A közösségi oldalakon a kommentelők meg is nevezték a csapat egyik tagját és koreográfusát, Papp Máté Bencét.

Az alábbi képhez, ahol 5 táncos látható, 5 darab szívet kommentelt Tóth Gabi, az ötödik szív azonban piros... Ez is jelzésértékű lehet a rajongók szerint, mert a fotón az ötödik táncos épp Papp Máté Bence. 

Egy fideszes politikus közzétette azt a fotót, amin Tóth Gabi és a vele hírbe hozott 29 éves táncos fiú együtt mosolyog egy rendezvényen a válás bejelentésének napján – fotó

Pócs János közös képet posztolt Tóth Gabiékkal

Most tartják a Kárpát-Haza konferenciát Jászberényben, ami egy nagy gazdasági és kulturális rendezvénysorozat, amelyet immár a tizedik alkalommal rendeznek meg a Jászságban. A szerdai megnyitó napot (ezen a napon jelentette be Krausz Gábor a szakítást) például a Jászsági Hagyományőrző Egylet, Pénzes Tivadar tekerőlantos, illetve Papp Máté Bence és a kisFricskák tették színesebbé, ahogy az a szoljon.hu beszámolójában olvasható. Bár utóbbiban nincs szó Tóth Gabiról, mint fellépőről, de Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője megosztott néhány képet, amelyeken a konferencia vendégei láthatóak, amint látogatást tesznek Pócsék dinnyeföldjén, a Gazda Farmon.

Pócs képein, amelyeken dinnyét kóstolnak a vendégek, látható, hogy Tóth Gabi is ott volt a rendezvényen a Fricska alapító tagjával, Papp Máté Bencével – akivel hírbe hozták –, sőt, egy quadra is felpattant, s látszólag jól érezte magát a konferencia részeként szervezett kiránduláson

- fogalmaz a Blikk.

Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban Krausz Gábornál, és ezért tette ki váratlanul szerdán a válásukról szóló közleményt?

Közben Pócs János posztja alá sorra érkeznek a Gabit ekéző kommentelők. Volt, aki azt írta,

Gabika a nagy álszent asszony. Ilyenkor nem a kislányával kellene neki programot csinálni? Milyen anya, neki az a fontos, hogy ő jól érezze magát, a többi nem számít. Sajnálom a "volt" férjét és a gyermekét. Nem ezt érdemelték

Más azt írta,

látom, a NER már meg is bocsájtott a megtévedt madonnának.

Egy másik kommentelő azt írta,

azért Gábor után nagy váltás ez minőségben... lefelé...

Forrás: Blikk

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Te a pénzért küzdesz, és azért, hogy minél jobban, hatékonyabban szolgáld ezt a mocskos, hitvány, korrupt rezsimet. Biztos vagyok benne, hogy , jövőre a Kossuth-Díjat is meg fogod kapni a hűségedért, és lojalitásodért a rezsimtől. Ha a nemzet csótánya (akiből közben patkány lett) is megkaphatta, akkor te sem lógnál ki a sorból. A jóízlés és az intelligencia ellen, és jól is halad a harccal, mert tudjuk, hogy a másik oldalon áll.
NERqrva vagy Gabi. Ennyi, nem több. "Tóth Gabi végre elárulta, miért beszél annyit a hitéről" na, vajon miért? Hát azért, mert nincs neki. Ha a hit egy belső magánügy akkor hogyan lehet eltörölni? A butaságon viszont lehet változtatni. Tudod Gabriella az a baj, hogy a múltat eltörölni nem lehet. Neked se. És baromira nincs szinkronba a dumáddal. Rendkívül ostoba, buta liba. Gabikám te csak öblögess bőszen a szentelt vízzel. Tóth Gabi NER pacsírta...
twitter.com/janos_hary/status/1684075049194586113/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
C_3PO
Aki jó színész az színházban alakít 89 évesen is! Aki nem, az CELEB... bár utóbbi jobban keres!
Menőmanó
Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a "sztárséf" sorsa a médiákokban.
Azért ettől a tetkótól nem szabadul olyan könnyen:
www.instagram.com/p/B4m9U82pQow/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e981dc66-6262-453d-90fd-91c5c616634e
Sakk Matt
@Menőmanó: Igénytelen varrat! Mellesleg nem értem, miért tetováltat magára valaki egy takarítónőnek öltözött call girl képet?
rücsü41
A fideszes a rájuk jellemzően csupa jóindulatból tette közzé a képet.
Sakk Matt
@Shikari: Pócs posztolta a fotót. TÓTH GABI VOLT A SOROS : P
Eladott Ország
@Shikari: ma, 13: 24☻ Pócs NERtárs is beállt a táncosokkal farkalók közé, így biztosítva lesz a Kossuth díja.
Készüljetek, már előjegyezték szűzhártya beültetésre, ő lesz a Szűz Gabriella...
twitter.com/janos_hary/status/1689499269449781249/photo/1
Egyébként nagy a gyanúm, hogy Gabika kottát sem tud olvasni, és fogalma sincs az összhangzattanról sem. Ugyanez a helyzet a nemzet "csótányával" is, bár a csúti geci seggnyalásért is jár a Kossuth díj a NER rendszerében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.