Tóth Vera pénteken egy sokat sejtető bejegyzéssel reagálhatott testvére válásának hírére.

Tóth Vera reagált Gabi megcsalásos ügyére – ezt üzente testvére kapcsán

Tóth Vera és testvére, Tóth Gabi énekesek a DTK – D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. 2012. november 20. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Tóth Gabira válásuk szerdai bejelentése után rázúdult a népharag, és szétszedik az énekesnőt a közösségi oldalakon. Testvére, Tóth Vera pénteken tömören reagált húga szakításának hírére és egy idézettel kommentálta a történteket 24 órán át elérhető Instagram-történetében:

Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk másoknak.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. A séf már a szakítást bejelentő közleményében elejtett egy mondatot ("kellemetlen fricskákat tartogat az élet"), amire sokan felfigyeltek, mert Tóth Gabi mostanában a Fricska Táncegyütessel szokott fellépni. A Blikk péntek reggel meg is nevezte azt a fiatal táncos fiút a Fricska Táncegyütesből, akivel Tóth Gabi félreléphetett a lap szerint. Közben szintén a Blikk szúrta ki, hogy Pócs János fideszes politikus épp arról a napról osztott meg közös képet Tóth Gabival és a 29 éves táncossal, amikor Krausz Gábor váratlanul, látszólag minden előzmény nélkül a válásukról posztolt a Facebookon. A pár szakítását egyébként nemrég Krausz Gábor tévés kollégája, Vomberg Frigyes is kommentálta, mint mondta, a séfet nagyon megviselik a történtek.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hát ez nem sok semmi...
De nem is kell több,mert nem rá tartozik az esemény
csak ennyi
barátilag
J.L.
laja70
Csak egy ócska fidkány ribanc. Kár rá több szót vesztegetni!!!
justhpeter
@ESCOBAR: Uborkaszezon van. Majdnem olyan mint amikor a postás megharapja a kutyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.