laja70

Bencsik András kikelt magából: "Jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok, agyilag sérült idióták! Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország”
Ez a Munkásőr c.lap szerkesztője volt. Mennyivek különb, mint Stefka, Bayer, Kövér és a többi a múltját megtagadó emberszemét???!!!
Iványi Gábor: ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt ötven évben
@Maccska: Jó önéletrajzot írtál magadról kedves fizetett fidenyák hozzászóló!!! Mindegy, hogy Iványit minek nézitek, ti az árnyékának sem értek a nyomába!!! Csináld végig, amit Iványi csinál, akkor elhiszem, hogy nem egy fidkány bérkommentelő vagy!!!
Szijjártó gyorsan reagált az EP ítéletére – Cinizmusa határtalan
A fidesz ugyanaz a testület, akiknek korrupciója miatt Magyarország nem kap EU-s támogatást?
150 milliós számlatartozás és fiktív egyházi tagok miatt bezárják a Wesselényi utcai zsidó óvodát és általános iskolát
Mintha ez nem Iványi Gábor egyháza lenne!!! Úgy szól a vicc, hogy amit nem tudnak megvenni, azt ellopják... Iványival az a gond, hogy sem megvenni, sem ellopni nem tudják at egyházát!!!
"Szégyen, hogy államalapításunk ünnepén a török diktátor látogat hazánkba" – Molinón tiltakoznak a török elnök látogatása ellen
Találkozik a miniszterelnök a katari emírrel, Törökország, Azerbajdzsán, Kirgizisztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán elnökével, valamint a balkáni országok, Szerbia és Bosznia-Hercegovina vezetőivel. Orbán tiszta fajú kipcsak testvéreivel és nem kevert fajú népek vezetőivel találkozik. Így ünnepel Orbanisztán.
"Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botránya zajlik" – Nacsa Lőrinc nem finomkodott
@KisTehen:Immár 52 gyanúsítottja van a Pénzügyminisztériumot, illetve a Miniszterelnökséget is érintő vesztegetési ügynek...Erről beszélj narancshuszár!!!
Fidkányozott egy DK-s önkormányzati képviselő, kérdőre vonta a Fidesz-közeli lap
@KisTehen: Kisöcsi tanulékony vagy fidesz patkány létedre. Már nem Kis Tehén, hanem nagy marha vagy!!!
"Lassan összeomlik az ország Orbán Viktor körül" – vészjósló közleményt adott ki a DK
@Maccska: A 13. havi nyugdíj megszüntetéséről 2009. május 11-én szavazott a Parlament és hivatalosan 2009. július 1-jével szűnt meg. 2009. április 14-től nem Gyurcsány Ferenc, hanem Bajnai Gordon volt a miniszterelnök. A 13. havi nyugdíjat tehát Bajnai Gordon idején vették el - a gazdasági világválság szorításában.
Hét évig azonban végre jobban élhettek a nyugdíjasok az MSZP és az SZDSZ kormányzása idején, és a 13. havi nyugdíj kényszerű elvétele nem menti a Fideszt a bűn alól, hogy becsapja a nyugdíjasokat, sőt, a magánnyugdíj gyalázatos elvételével a takarékoskodó középosztályt is tönkre tették. Ne hazudj mocskos fidernyák!!!
Máris itt van az első nagy bejelentés Tusványosról – Mutatjuk a részleteket!
A legújabb kimutatások szerint az USA-ban 1millió 400 ezer magyar él, több mint Erdélyben ahol csak 1 millióan vannak!
Ha ők beleszólhatnak a belügyekbe akkor az amerikai magyarok miért nem?
Abnormális nyomorult kreténnek nevezte Bayer Zsolt az amerikai elnököt
A fidesz kloakája ismét szellentett. Vajon ezt a bűzlő fidernyákot miként lehetne jellemezni?
Brutális össztűz zúdult az Orbán-kormányra: A Fidesz kitörölhetetlen történelmi bűnt követett el
Nem értem, hogy a pedagógusok miért reklamálnak???!!! 2022-ben örültek és tapsoltak a fidesz győzelmének. Most egyék meg, amit főztek!!! Élvezzék a szavazatuk hozadékát!!!
Ezt biztos nem osztja meg a kormány: Megbukott a beterjesztett új pedagóguséletpálya-modell
Nem értem, hogy a pedagógusok miért reklamálnak???!!! 2022-ben örültek és tapsoltak a fidesz győzelmének. Most egyék meg, amit főztek!!! Élvezzék a szavazatuk hozadékát!!!
Kiderült, hogy Orbán miért küldi Brüsszelbe Varga Juditot
".. magyar kormány elszigeteltsége ellenére is képes még leülni európai tisztségviselőkkel." Kérdés, hogy az európai tisztviselők is leülnek vele???