Tóth Vera augusztus elején tartotta esküvőjét , ahol hat koszorúslány kísérte az oltárhoz, közülük egy igen különleges személy került előtérbe: Tóth Gabi kislánya, Hannaróza Marika – írta meg a Femina.

Tóth Gabi lánya volt a koszorúslány nővére, Vera esküvőjén

Fotó: @tothgabi/Instagram

Kajdi Csaba elkotyogta már a múlt héten Tóth Gabi válása kapcsán, de most itt a hivatalos, nagy bejelentés: augusztus elején összeházasodott Tóth Vera énekesnő és Pauli Zoltán séf. A bejelentésre azért pont ma került sor, mert ma jelent meg a Story magazin friss száma, amelynek a címlapján természetesen az ifjú pár látható, amint éppen boroznak.

Az esküvő tervezése során még Palkonyát szánták a rendezvény helyszínének, ám az időjárás miatt két nappal az esemény előtt módosítani kellett Szentendrére, erről így nyilatkozott Vera:

„Kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk két nappal a nagy nap előtt.”

Verát hat koszorúslány kísérte az oltárhoz:

„Testvéremet, Gabit, az unokahúgomat, Hannarózát, a barátnőmet, Vikit, Zoli testvérét, Anitát, a férjem unokahúgát, Noémit, valamint a barátnőm kislányát, Adélkát kértem fel koszorúslányaimnak. A kicsik csodálatosan festettek az aprócska koszorúslányruhában”

- mondta Vera.

Gabi éppen visszacsinálta dupla vezetéknevét szimplára, Vera azonban felvette párjáét:

„Most már hivatalosan is Pauli-Tóth Veronika vagyok, amit ugyan még furcsa kimondani, de nagyon tetszik. Csak a magánéletben fogom a férjezett nevemet használni, a nyilvánosság előtt továbbra is Tóth maradok, hisz így ismernek az emberek, de tagadhatatlanul asszonnyá váltam.”

Forrás: Femina, 168

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.