Britney Spears és Sam Asghari házassága mindössze 14 hónapig tartott, és most hírek érkeztek arról, hogy a fitnessedző hűtlenséggel vádolja az énekesnőt, és már be ia adta a válási papírokat, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva – írta meg a Femina. 

Britney Spears és Sam Asghari házassága zátonyra futott: hűtlenség miatt adták be a papírokat

Fotó: @samashgrai/Instagram

A Sam Ashgari már el is költözött a közös villából, és meglepő módon a különválás időpontját is előre datálta: július 28-át jegyezte fel a hivatalos dokumentumokban.

A válás hátterében állítólag egy heves vita zajlott, mely során a hűtlenség is terítékre került. Asghari megcsalással vádolta Britney Spearst, de egyelőre nem derült ki, hogy ez valóban megtörtént-e.

Britney Spears és Sam Asghari 2022. június 9-én házasodtak össze a popikonnak Los Angeles-i birtokán. Az esküvő előtt megkötötték házassági szerződésüket is, amelyről később beszámoltak arról, hogy esetlegesen módosíthatják. Azonban ennek előfeltétele lenne az érintett felek vagyona és ingóságainak meghatározása.

Továbbá, a Femina szerint Asghari házastársi tartást követel a válás után, és a hűség miatti vádak elhangozása esetén sem tartja magát a titoktartási szerződéshez, amelyről a házasság megkötése előtt állapodtak meg.

A pár kapcsolata állítólag már jó ideje válságban volt, és az utóbbi hónapok során sok időt töltöttek külön. A hűtlenség vádja pedig az utolsó csepp lehetett a pohárban, amely végül a házasságukat is tönkretette.

Britney Spears és Sam Asghari, eredetileg 2016-ban találkoztak, amikor Asghari feltűnt Britney "Slumber Party" című dalának videoklipjében. Azóta sokat történt, és most sajnos egy újabb fejezet kezdődik meg Britney Spears életében.

Forrás: Femina

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Túlélik,nem hallnak bele!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
""...a fitnessedző hűtlenséggel vádolja az énekesnőt...""
Tulajdonképpen:
1. az előzmények alapján az a vád keményen megalapozott lehet
2. vajon miben reménykedett?
3. mindkettőjüknél a következő is hasonló lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.