Krausz Gábor a TV2-ben fog táncolni, épp ott, ahol (ex) feleségének is állandó műsora indul ősszel. A TV2 leleplezte a Dancing with the Stars legújabb évadának versenyzőit, akik között ott van Krausz Gábor is, aki Mikes Anna oldalán bizonyíthatja be, hogy nem csak a konyhában van otthon. Nem lehet véletlen, hogy a válófélben lévő Krausz korábban évekig nemet mondott a táncos műsorra, hiába hívta sokszor a Tv2, most azonban váratlanul igent mondott a csatorna felkérésére. Épp akkor, amikor (volt) felesége egy táncos oldalán találta meg az új szerelmet.

Ez aztán a fricska! Krausz Gábor is megmutatja tánctudását, méghozzá épp ott, ahol Tóth Gabi is sokat szerepel

Fotó: Instagram

A TV2 kedd este fedte fel az októberben induló Dancing with the Stars versenyzőinek kilétét. A műsor kedvéért Krausz Gábor is tánccipőt húz majd, táncpartnerével és egyben tanárával, Mikes Annával a bejelentés után Gelencsér Tímeának adtak rövid interjút a csatorna sajtótájékoztatóján.

A séf a műsorvezető érdeklődésére elárulta, jelenleg a túlélésre törekszik a felkészülés alatt.

Steakben jó vagyok, köretekben és halakban is. A táncban viszont nagyon béna, életemben nem táncoltam még. Az első alkalommal, amikor találkoztunk, volt pár lépés, amit megmutattam Annának. Ő megdicsért, én elhittem, innen megyünk tovább

– fogalmazott Krausz, aki a megismerkedésükkor közölte Mikessel, hogy ritmusérzéke sincs, a táncos szerint viszont ez nincs így. Mint mondta, szimpatikusnak tartja, hogy a séf szerény, és nagyon szeretne megtanulni táncolni, így úgy véli, edzésről edzésre nőhet majd az önbizalma.

Egész életemben zavart, hogy nem tudok, és most egy profi táncostól tanulhatok

– tette hozzá a séf.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Krausz Gábor jó ideig tárgyalt a TV2-vel azzal kapcsolatban, hogy szerepet vállaljon-e a Dancing with the Stars új évadában. Mint kiderült, amikor Krauszt felkeresték a műsorral kapcsolatban, egyáltalán nem volt meglepve, hiszen eddig minden évben megkérték, ám ő idáig soha nem élt a lehetősséggel.

Most máshogy alakultak a dolgok, és úgy voltam vele, ha most nem, akkor soha. Egyébként egy picit mindig érdekelt, kíváncsi voltam, úgyhogy belecsaptunk

– magyarázta a mostani döntése okát a séf a TV2 kamerái előtt.

Gábor arra is számított, hogy Mikes Annát kapja párnak. Elmondása szerint, amikor a táncosnő lépett be az ajtón, ő titkon számított rá.

Őt érzem a legközelebb a személyiségemhez, amennyit én láttam belőle

– mondta, hozzátéve:

„Egy roppant jó humorú lány, és azt gondolom, vérprofi. Abból, amivel én rendelkezem, mint tudás – ami nulla –, ő az egyetlen, aki bármit is ki tud hozni”.

Ha pár tulajdonságomat ki kéne emelni, negatív és pozitív oldalon... hát, több a negatív ezzel a műsorral kapcsolatban. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni, szégyellős vagyok. Főleg emberek előtt, élő adásban. Viszont a másik oldalon, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni, nagyon motivál, hogy bebizonyítsam magamnak és Annának, ennek van értelme, tehát teljesen alázattal megyek neki ennek a kalandnak

– zárta mondandóját a sztárszakács, aki hamarosan a táncparketten nyűgözi majd le a közönséget.

A TV2 profitál a legtöbbet Tóth Gabi és Krausz Gábor válásából

A Dancing with the Stars mellett természetesen már beindult Krausz Gábor szokásos műsora, a Séfek séfe is, ez minden hétköznap látható. Hétfőtől szombatig tehát Krausz Gábort láthatjuk majd főműsoridőben a TV2-n, a vasárnap pedig a Sztárban sztár leszek!-é, azaz Tóth Gabié. Sőt, a héten még nem indul a Dancing with the Stars, így ezen a hétvégén nemcsak vasárnap, hanem szombaton is lesz Sztárban sztár leszek!, ami azt jelenti, hogy már ezen a héten is a hét valamennyi napján a Krausz-Tóth páros közül valaki ott lesz a TV2 képernyőjén az esti főműsoridőben – írta meg a 168. óra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk, 24.hu, 168.hu
Fotó: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
Mondja valaki, h ezt a műbalhét nem szándékosan, és nem milliókért kreálták...
Mondja valaki, h a mai magyar televíziózás nem egy erkölcsi, és népbutító fertő!
Mondja valaki, h Isten, Haza, Család!!!
Nyírfa
A só folytatódik. A show. Vagy a cirkusz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.