Rácz Jenő pontozásos győzelmével fejeződött be a vasárnapi Sztárbox-adás, a séf Istenes Bencét győzte le a ringben.

Ahogy vasárnap este mi is megírtuk Istenes Bence műsorvezető a meccs után nem akart gratulálni Rácz Jenőnek, merthogy:

Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd majd megint támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben – nem tudom, lehetett-e hallani a mikrofonon keresztül –, hogy szerintem nem érdemelte meg azt, hogy kezet fogjak vele.

Rácz Jenőt a Balázsék című rádióműsorba kapcsolták hétfőn. A rádiósok arra voltak kíváncsiak, mit mondhatott a séf, ami alapján Istenes nem akart kezet nyújtani neki.

Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

„Na, itt a cigány, gyere!” – Rácz Jenő elárulta, mivel heccelte és húzta fel Istenes Bencét a ringben, aki a mérkőzés után kezet sem akart fogni veleSzavait megelőzte, hogy Istenes a hét közepén közzétett egy fotót Instagramján, ahol rajongói biztató üzeneteit fűzte össze egy képre. Ebben rasszista kifejezések is helyet kaptak, ami után Rácz Jenő csalódott volt.

Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valamit, az nem látja, hogy mit kollázsol össze

– mondta, hozzátéve, nem gondolja, hogy Istenes rasszista lenne. Az rtl.hu szemléje alapján a séf azt is elmondta, nem akar haragban maradni a műsorvezetővel.

Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem, az elmúlt héten etikai falakba ütközött.

Schobert Norbi már bekóstolta Istenest a közösségi médiában, míg a műsorvezető párja, Csobot Adél arról írt, a séf győzelmével kapcsolatban „minden van, csak igazság nincs”.

Forrás: 24.hu, rtl.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
Istenes figyelmetlen balfasz volt, ellenőrizetlenül posztolt egy más által írt rasszista kommentet. Mikor ezt jelezték felé, azonnal törölte és elnézést kért. Vajon mit tehetett volna még?
Erre lehetett volna elegánsan reagálni, de muszáj volt a "cigánykártyát" előhúznia Rácznak...
Szánalmas magyar történet.

***

Amikor a remek sznúkerjátékos, Mark Williams észrevette, hogy walesiként a neve mellett nem megfelelő zászló van a Twitteren, akkor nem kezdett hepciáskodni és veszekedni. Egyszerűen megkérdezte - mint egy úriember -, hogy "Elnézést! Hol a sárkány?"

twitter.com/markwil147/status/1593978459075887108

Persze a hibát javították...és mindenki jót nevetett :)
Mert lehet így is! Az emberek hibáznak.
Nyírfa
@Sakk Matt: Ráczot nagyon futtatja az RTL. Járait kitették a Reggeliből, mert Jenő nem volt hajlandó bemenni a stúdióba, amíg ő ott van. Konyhafőnökként olyan arrogáns, hogy a bicska kinyílik a zsebemben.
De a Nyerő páros mindent vitt. Heteken át, naponta figyelhettük a benne szereplő párokat. Járaira azért haragudott meg olyan engesztelhetetlenül, mert az szóvá tette, milyen durva a feleségével, szidalmazza mindenki előtt, ha nem teljesít jól. Heteken át néztük, milyen, hol alattomos, hol konfrontatív módon hajszolta magát és a párját a nyerő páros cím elnyerésébe.
És most ez az ember áll ki olyan keresztényi viselkedést, alázatot számonkérő dumával, hogy már bánom, miért nem kívántam, Bence üsse ki. Majd a döntőben megkapja.

Soha nem szül jó vért, ha egy intellektuálisan, erkölcsileg fejletlen embert magasra emel az élet.
Sakk Matt
@Nyírfa: Ezeket a műsorokat nem nézem, csak ebbe a cicaharcba futottam bele a hírek közt. Elég is volt ezekből ennyi :)
Nyírfa
@ittott: Rácz Jenő egy közönséges hamiskártyás. Az ő sportszerűtlensége a sunyiság, igyekszik úgy ártani, hogy ne lehessen rajtakapni. A ringbíró sem tagadja, hogy látta, amikor magához húzta meccs közben Bence fejét, és sugdosott a fülébe. De, hogy mit , azt a súgás természetéből adódóan , nem hallotta, így nem is figyelmeztette a szabályokra Ráczot. Talán szerelmet vallott, ki tudja. Bármit mondhatott, igaz?
Fogj kezet azzal az emberrel, aki meg akar hurcolni, aki kampányt folytat ellened, hogy maga felé fordítsa a közönség és a bírók szimpátiáját. Nem tudom, hallottál-e már arról az embertípusról, amelyet" szegény énnek " neveznek, ide tartozik minden mártírkodó, önsajnáltató manipulátor, persze van több alcsoportja, de ez az összefoglaló nevük. Nos, Rácz ebben a halmazban található.
Egyébként éppen ma olvastam egy ketrecharcos véleményét, aki lassításban nézte meg a mérkőzést, szerinte tisztán látható, hogy a ringbíró belenyúlt Bence egy ütéssorozatába, amely akár kiütéssel is zárulhatott volna. Igen, ez a volna kategória, de a bíró, igen sportszerűtlenül elvette a lehetőséget Bencétől. Állítólag fontolgat a szakma egy kivizsgálást, meglátjuk.
Na, ennyi.
Aki Én
@Menőmanó: tévedsz. Nem kedvelik, mert egy nagyképű, törtető, arrogáns, fóbiás alak.
Nyírfa
@Sakk Matt: 18.31

Én szeretem , nem mindet, de, ha érdekesek a szereplők, akkor lehet élvezetes a műsor. A Konyhafőnök lejtőre került, a séfek, sajnos, már Ákos is, úgy adják elő magukat, mintha Gordon Ramsay lennének, ordibálnak, asztalt borítanak, kész, ez engem felháborít, és gondolkodás nélkül elkapcsolok másik csatornára.
A most futó Az árulók képernyő elé ültet, nem megyek ki mosogatni közben. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.