Ambrus Attila, a jó útra tért bankrabló most elmesélte, miért haragudott meg Berki Krisztiánra.

Elmesélte a Viszkis, hogyan verte át őt Berki Krisztián

12 liter aloe vera egy stoppos hátizsákban nagyon tud fájni. Forrás: TV2

Ami az első pillanatban eszembe jut, ha hallom Krisztián nevét, hogy vele éltem át életem legdurvább szívását. Igen, úgy is, hogy nem keveset ültem börtönben… Elmondok valamit, amit szerintem még nem meséltem arról a bizonyos Ázsia Expresszről, és persze Krisztiánról sem.

Még Budapesten megdumált, hogy tegyek tizenkét liter aloe verát a bőröndömbe, mondván, hogy valami nagy üzlet lesz belőle kint. Ebből az lett, hogy ötezer kilométeren át cipeltem, hegyen völgyön és monszunon keresztül, csak azért, hogy néha igyunk belőle egy-egy kupicával. Persze végül leesett, hogy ő kötött valami számára remek üzletet egy itthoni céggel és én tulajdonképpen a madár voltam a buliban.

Krisztián úgy bepalizott, mint előtte és azóta se senki" – emlékezett vissza Ambrus Attila.

Krisztiánnak rengeteg pozitív tulajdonsága volt amellett, hogy bárkit képes volt megvezetni fél perc alatt. Hihetetlenül rámenős volt és mindig pontosan tudta mit akar és azt is, hogyan érje azt el bárkinél.

Ezek a tulajdonságok, vagyis inkább képességek hatalmas hasznunkra voltak a forgatás alatt, hiszen ma már kimondhatjuk, mi vagyis az első széria párosai voltunk a sorozat kísérleti nyulai. Azóta már sok mindent másképpen csinálnak.

Tulajdonképpen vak vezetett világtalant és ha én nem vele kerülök párba, szinte biztos, hogy két hét után feladom és húzok haza a fenébe. Krisztián nem engedte... Ha mélyponton voltam és fel akartam adni, lyukat beszélt a hasamba és elérte, hogy folytassam.

Gyakorlatilag elvitt a győzelemig" – mesélte el a Borsnak a Viszkis.

Forrás: Bors

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Csoda egy manus ez a Berki. Jó ideje már, hogy elment, de... Bekapcsolom a Life TV- t és mit ad Isten ? ott vidámkodik a feleségével, Berki Renáta, alias Mazsival. Itt is szinte naponta feltűnik. Valamit tudott a manusz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.