Bűnöző volt, leülte a rá kiszabott büntetést, de nem tud -nem engedik- szabadulni a múltjától - állítja Ambrus Attila, akit állítása szerint kereskedőként kitiltották a Tokaji Szüreti Napokról. A rácsok mögött kitanulta a keramikusszakmát, kézműves portékájáival hosszú évek óta kereskedik, és minden lehetséges módon igyekszik bizonyítani: maga mögött hagyta a múltat és jó útra tért.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"maga mögött hagyta a múltat és jó útra tért."
És a szerencsétlen áldozata - meg a családja - is maga mögött hagyta azt az iszonyatot, amit ő okozott?T Ezen gondolkodjon el a marhája! Semmi keresnivalója pl. Tokajban!
Sakk Matt
@vacsi: Hol VAN keresnivalója? Mi a célja a börtönbüntetésnek? Mert nem sok, ha az, aki letöltötte a büntetését, utána teljesen ellehetetlenül.
Értem én az ellenszenvet, én is azon kevesek közt voltam, akik anno nem szurkoltunk neki. De Ambrus nem bankban akar biztonsági őrként dolgozni, hanem a saját kerámiáit kiállítani és eladni.

Mindez attól függetlenül a véleményem, hogy most olvastam a reakciót, miszerint "nem jelentkezett a rendezvény szervezőinél árusítási céllal" - BLIKK

www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/ambrus-attila-tokaji-szureti-napok/xw56g0r?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.